Inviter og få mer’

Få 500 kr. rabat på elregningen til både dig og en anden med vores henvisningsprogram!

Få dine venner eller familie til at tilmelde sig som kunder hos Velkommen via dette link : https://velkommen.dk/inviter😍💰For hver nye kunde som tilmelder via linket, som du har henvist til, får du og din ven eksklusivt 500 kr. rabat på jeres elregning – hver!

 

Step 1: DEL

Del fordelene for dig som kunde hos Velkommen til dine venner og bekendte.

Step 2: INVITER

Inviter en du kender til også at tilmelde sig Velkommen med nedenstående unikke link (https://velkommen.dk/inviter).

Step 3: BELØNNING

Få 500 kr. rabat på din elregning for hver nye kunde du får til at tilmelde sig Velkommen via nedenstående unikke link. Dem du henviser får 500 kr. rabat på deres elregning.

 

En aftale med ét eller flere produkter giver adgang til KlubVelkommen

100% certificeret grøn strøm

Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm. Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid. Dit valg gør en forskel.

Varmepumpe

Det er i vores samarbejde med den tyske storproducent Viessmann, at vi tilbyder dig muligheden for at skifte til en Luft/vand-varmepumpe af høj kvalitet. Besparelse, bolig og miljø kan sagtens hænge sammen.

Privat ladestander

Det er i vores samarbejde med Power Fuel, at vi tilbyder en privat ladestander af højeste kvalitet. Vores ladestander skiller sig ud på flere punkter, og er det helt rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil.

Mobilaftale

Velkommens mobilpakker bruger TDC NETs mobilnetværk, som flere gange er kåret til Danmarks bedste. Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig.

Forsikring

I vores samarbejde med forsikringsselskabet ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at fordelsagtige forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Naturgas

Hos os får du en enkel naturgasaftale med stabil levering. Naturgas udleder mindre CO2 per produceret MJ energi end kul/olie.