Forsikringsaftaler som skaber tryghed for dig

I vores samarbejde med forsikringsselskabet ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalg af fordelsagtige forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige. Som Velkommen-kunde får du 18% i rabat på dine forsikringer.

Få et uforpligtende forsikringstjek nu👇

Forsikringsaftaler som er efter bogen

ABC har afdækket forsikringerne hos svenske Eir Försäkring AB, som jf. lovgivningen i Danmark er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

I vores samarbejde med ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Du kan læse mere om ABCforsikring ved at klikke på nedenstående link👇

Pristjek dine nuværende forsikringsaftaler

Prøv ABCforsikrings prisberegner med de forsikringer som er relevant for dig.

Hos ABCforsikring får du den bedste dækning, og dine forsikringer er blandt de bedste, så du har økonomisk tryghed, hvis uheldet er ude – hos ABCforsikring får du trygge rammer for dig og hele familien.

6 fordele ved en elaftale fra Velkommen

✔️ 0 kr. i abonnement.
✔️ Variabel elpris.
✔️ Grøn strøm.
✔️ Personlig kundeservice.
✔️ Elpriser time for time i app’en.
✔️ Ekstra besparelser i Klubvelkommens Rabatunivers.

Vi er sammen om at skabe en grønnere fremtid – start med dit valg af elaftale.

Læs uddybende om punkterne her👇

Værd at vide…

 

I vores samarbejde med ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Det er hos svenske Eir Försäkring AB at ABCforsikring har afdækket sine forsikringerne. Eir Försäkring AB er jf. lovgivningen i Danmark medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.