Læsetid: 2 min.

Elpriser time for time i Silkeborg

elpriser time for time i Silkeborg

Vil du spare penge på elregningen og skabe lidt ekstra råderum i budgettet? Så er det værd at holde øje med elprisernes udvikling i løbet af dagen. Her på siden hjælper vi dig med at følge elpriserne time for time i Silkeborg, så du altid kan holde dig opdateret på de aktuelle priser.

Når du følger elpriserne i Silkeborg, vil du hurtigt opdage, at der er ganske store svingninger i priserne i løbet af en dag. Spotprisen på el fastsættes på den nordiske elbørs Nord Pool, hvor efterspørgsel og udbud påvirker prisen. Når der sker ændringer i enten efterspørgslen efter eller udbuddet af strøm, vil du se, at elpriserne time for time i Silkeborg stiger eller falder.

Når du følger prisudviklingen, kan du planlægge dit strømforbrug for at spare penge på elregningen. Ved at kende til elpriserne time for time i Silkeborg kan du lægge en større del af dit elforbrug i de tidsrum, hvor strømmen er billigst. På den lange bane kan det give dig store besparelser på elregningen – endda helt uden at du skal spare på strømmen.

Følg elpriserne i Silkeborg hos Velkommen

Her hos Velkommen vil vi gerne gøre det nemt for dig at følge elpriserne time for time i Silkeborg. Med vores liveoversigt kan du tjekke elprisernes udvikling i dag og se, hvor meget strømmen kommer til at koste hver eneste time i løbet af dagen.

Når du tjekker vores liveoversigt, skal du være opmærksom på, at den viser den rå markedspris på strøm, også kaldet spotprisen. Dette er ikke den pris, du kommer til at betale pr. kWh, da du også skal betale skatter, afgifter og tariffer for den strøm, du bruger.

Tjek elpriserne time for time i Silkeborg med vores app

Vi har nu gjort det endnu nemmere for dig at følge elprisernes udvikling i løbet af dagen. Du kan nemlig downloade vores app, som er gratis og tilgængelig for alle – uanset om du er kunde hos Velkommen eller ej. Du finder den både i App Store og Google Play.

I appen kan du følge elpriserne time for time i Silkeborg på samme måde som på vores hjemmeside. Derudover kan du få adgang til gode sparetips, så du kan få hjælp til at spare på strømmen og betale mindre for din strøm. For kunder hos Velkommen er det også muligt at logge ind på selvbetjeningen, hvor du kan bruge de samme funktioner som på hjemmesiden.