Læsetid: 2 min.

Elpriser time for time i Randers

Elpriser time for time i Randers

Hvordan sparer man nemmest på elregningen? Det spørgsmål er flere og flere danskere i de seneste år begyndt at stille sig selv på grund af historiske stigninger i elpriserne. At spare på strømmen er selvfølgelig den oplagte løsning, men at planlægge sit strømforbrug kan også give dig store besparelser.

På denne side kigger vi nærmere på elpriserne time for time i Randers. Når du kender elprisernes udvikling i Randers, kan du bedre planlægge dit strømforbrug. Du kan eksempelvis starte de store apparater i hjemmet, når strømmen er billigst, og spare mere på strømmen, når den er dyrest. Det kan i løbet af en måned give dig store besparelser på elregningen.

Følg elpriserne i Randers hos Velkommen

Så hvor kan man nemmest og hurtigst få et overblik over elpriserne time for time i Randers? Hos Velkommen har vi gjort det nemt for dig at følge udviklingen i spotprisen på el i løbet af hele dagen. Med vores liveoversigt kan du nemlig se, hvad prisen på el bliver hver time i dag. Priserne er tilgængelige for den kommende dag hver dag klokken 13.

Når du bruger liveoversigten med elpriserne time for time i Randers, kan du også hurtigt se, i hvilket tidsrum strømmen er billigst, og hvornår den er dyrest. Bruger du din viden om prisudviklingen, kan du ende med at spare mange penge på din elregning hver måned.

Elpriserne time for time i Randers på vores side viser udelukkende, hvad markedsprisen for el er på et givet tidspunkt i løbet af dagen. Du kan altså kun se den ”rå” pris på strøm, som bestemmes på den nordiske elbørs Nord Pool. Denne pris pr. kWh er ikke den endelige, som du kommer til at betale. Du skal nemlig også betale skatter, afgifter og distributionstariffer samt eventuelt abonnement og gebyrer.

Tjek elpriserne time for time i Randers, uanset hvor du er

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at følge elpriserne time for time i Randers. Derfor har vi skabt vores egen app, hvor du kan få adgang til vores liveoversigt med prisudviklingen for i dag. Så kan du tjekke elpriserne i Randers, uanset om du er hjemme eller på farten.

Appen er gratis at downloade for alle, hvad enten du er kunde hos Velkommen eller ej. Du finder den både i App Store og Google Play. Henter du appen, kan du også få adgang til vores sparetips og logge ind på selvbetjeningen, hvis du er kunde hos os.