Læsetid: < 1 min.

Interessen for elbiler stiger – få lige nu en privat ladestander til en god pris

Interessen for elbiler er steget støt gennem de seneste år. Men de høje benzinpriser har sat yderligere fart på udviklingen. Drømmer du også om en elbil, så slå til nu og få en privat ladestander til kampagnepris.

Vidste du for eksempel, at andelen af danske bilkøbere, der ser sig om efter en elbil er hastigt stigende?

For et år siden var kun syv procent af søgningerne på Bilbasen rettet mod elbiler. Men i maj var det tal steget til 12 procent. Det fortæller TV i en artikel her til morges.

Noget tyder på, at de stadigt stigende benzinpriser har fået det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste danske bilejere. Men nu har flere tilsyneladende fået nok.
Selvom interessen for elbiler længe har været stigende, er andelen af danske bilkøbere, der ser sig om efter en elbil på bilmarkedspladsen Bilbasen, nemlig skudt i vejret.

– Den altovervejende årsag er, at priserne på diesel og benzin er steget voldsomt. I starten af året kostede det knap 13 kroner for én liter benzin. Nu koster det oftest mere end 17 kroner. Samme voldsomme prisstigning oplever man ikke ift. elpriserne, siger Bilbasens kommunikationschef Jan Lang til TV 2.

Lige nu skal elbilerne dog tage et solidt prishop, før det bedre kan betale sig at købe en benzinbil. Faktisk er besparelsen så stor, at prisen per kørt kilometer efter fem år er lavere for en elbil til 350.000 kroner end for en benzinbil til 275.000.

Så slå til nu og spar penge, hvis du drømmer om en elbil. Vi hjælper dig med en privat ladestander, og lige nu til kampagnepris.

I et samarbejde mellem Velkommen og Power Fuel