Trustpilot Velkommen

Hjælp os med at blive bedre

Vi håber, du har haft en god oplevelse med Velkommen. Vi arbejder altid hårdt for at forbedre vores produkter og services. Din feedback betyder derfor virkelig meget for os!

Vi har lige nu en score på Trustpilot på 3,6/5. Dette er vi selvfølgelig langt fra tilfredse med. Det skyldes nogle meget beklagelige sager om vildledende markedsføring foretaget af vores underleverandører. Det er naturligvis ikke en måde, vi ønsker at drive forretning på, og vi tager kraftigt afstand fra de metoder, nogle af vores underleverandører har brugt. Som konsekvens har vi opsagt flere af dem og indskærpet kraftigt overfor de øvrige.

Hver dag arbejder vi på at skabe tryghed og give vores kunder den bedst mulige service – vi håber, at det også har gjort sig gældende i dit tilfælde.

Hvis du har to minutter, så vil vi sætte stor pris på din feedback på Trustpilot, så vi kan blive endnu bedre.

Her kan du give os 1-5 stjerner, hvor 1 er dårligst, mens 5 er bedst. Det tager bare et øjeblik.

Anmeld Velkommen på Trustpilot

Har du spørgsmål til din aftale med os, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 80 78 00 alle hverdage ml. 9-17 eller sende os en mail på kundeservice@velkommen.dk

trustpilot_velkommen

Sådan skriver du en anmeldelse

Følg de 3 steps nedenfor for at give os en anmeldelse på Trustpilot

step_1

Følg linket

Når du klikker på knappen “Skriv en anmeldelse” kommer du direkte til vores Trustpilot side, hvor du kan skrive en anmeldelse.
step_2

Skriv en anmeldelse

Klik på “Skriv en anmeldelse”. Her kan du give en bedømmelse fra 1-5, samt skrive en kommentar om din oplevelse.
step_3

Bekræft din anmeldelse

Når du har udført de første 2 steps, kan du bekræfte din anmeldelse med enten din Google konto, din e-mail eller din Facebook konto.