Partnerskaber

Hos Velkommen har vi en række partnerskaber og samarbejder som vi er stolte af. Læs mere her på siden om vores forskellige tiltag.

Velkommen støtter fællesskabet, de gode minder og de store drømme

Alle skal kunne være med, og derfor er det vores hensigt at have diversitet i vores partnerskaber. Vi stræber efter rækkevidde i vores sponsorportefølje, hvorfor vi ønsker at understøtte udviklingen fra de helt unge talenter til de allerstørste ambitioner. Ligeså støtter vi både lokalt, regionalt og landsdækkende. Der er plads til alle.

Vores samarbejder bygger på fællesskab, drømme og gode relationer, som fra et forretningsmæssigt perspektiv, skaber værdi for begge parter.

Vi ønsker bredde i samarbejdsporteføljen, så længe det omfavner fælleskabet. Det betyder, at vi er åbne for samarbejdsaftaler, der omhandler både kulturen, sporten og musikken på alle niveauer. Det vigtigste for vores samarbejdsaftaler er en klar fælles vision med engagement og passion, der går begge veje.

Herudover støtter vi selvfølgelig også den grønne omstilling. Vi er klar over, at der skal tages hånd om tingene samt at alle har et ansvar for et mindre CO2 udslip, til fordel for at sikre en mere klimavenlig verden. Vores ønske om en grønnere hverdag kommer ikke af sig selv, og derfor står vi på tåspidserne for at hjælpe og støtte hvor vi kan.

Vi ønsker at skabe gode minder og succes i fællesånd – medvind og fremgang for dig er medvind og fremgang for os.

Se vores nuværende partnere her

Fremad Amager

Vores samarbejde med Fremad Amager lå lige til højrebenet. De første spæde skridt på vores rejse har sit fundament på øen Amager, og vi er derfor glade for at kunne støtte lokalt.

Vi står klar til at sætte stikket i, for at bakke op omkring klubbens visioner samt omlægningen og udviklingen af klubben. Vi ønsker  derfor at være en stærk medspiller på Fremad Amagers rejse i jagten om deres ambition om Superligafodbold.

Fremad_Amager_Partnerskab

Jyllinge FC

Ved indgåelsen af samarbejdet med Jyllinge FC er vores klare ambition at kunne understøtte det gode arbejde, der bliver lavet i klubben, blandt andet med økonomisk støtte til uddannelse af trænere.

FC Jyllinges klare mission “Fodbold for alle” er noget vi ønsker at støtte op omkring, så alle i Jyllinge har gode rammer for at kunne gå til fodbold.

 

FC_Jyllinge_Partnerskab

Den Danske Naturfond

I Velkommens ånd støtter vi selvfølgelig truede og sjældne dyr og planter. Mere end 2.400 arter er i fare for at forsvinde. Derfor har vi støttet med 11.260 kr. til Danmarks naturfond. Dette beløb går ubeskåret til opkøb af mere vild og enestående dansk natur.

Støtten sikrer naturen, hvor den findes og er truet, og genopretter den, hvor den før har været.

Vi glæder os til at kunne støtte lignende projekter i fremtiden, så vi sammen kan få en grønnere hverdag.

Danmarks_naturfond_stoette

Vil du også være partner?

Vi leder hele tiden efter nye spændende samarbejdsmuligheder. Kontakt os hvis du har en spændende idé!

Vil du vide mere?

Vi har en proaktiv tilgang til vores partneraftaler, og derfor tager vi ofte selv kontakt til potentielle samarbejdspartnere, som vi mener kan gavne vores portefølje af samarbejdsaftaler.

Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at dit sponsorat vil gavne både os og dig.

Ved interesse bedes du kontakte vores partneransvarlige Mathias Lange.

Kontakt:

Partneransvarlig – Mathias Lange
M: ml@velkommen.dk
T: 60225877