Flytning

Meld flytning? Det behøver ikke være besværligt.

Vi ved selv hvor uoverskueligt det kan være, når man flytter bolig. Derfor har vi forsøgt at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, når du skal rykke fra A til B.

Det kan betale sig at tage stilling

Med enhver flytning følger en masse overvejelser: Hvad skal med? Og hvad skal blive? Men midt i flytterodet opstår også en sjælden
mulighed for at starte på en frisk.

Det gælder også dit valg af el-leverandør. Uanset hvilket elselskab du vælger, så vil kvaliteten af din strøm altid være den samme. Strøm er strøm, og derfor kan der være gode penge at spare, hvis du skifter elselskab.

Meld flytning

Meld flytning

Du kan nemt og hurtigt melde din flytning på vores selvbetjening. Psst… det tager kun 2 minutter.
Vi_klarer_resten

Vi klarer resten

Nu kan du blot læne dig tilbage, og nyde en grøn elaftale på din nye adresse.
Vi flytter med næste gang du flytter

Vi flytter med næste gang

Du behøver ikke tænke over elleverandør næste gang du flytter. Vi flytter automatisk din aftale med i fremtiden.

Vi flytter med

Slip for besværet når du skal flytte

Er der noget mere irriterende end alle de ting du skal huske når du flytter? Vi har selv stået i situationen mange gange, og synes det kan virke mærkeligt, at man skal tilmelde strøm på sin nye adresse, huske at få penge tilbage fra den gamle adresse og aflæse målere på de helt rigtige datoer. Derfor har vi lavet “Flyt Med”. Et simpelt, men smart koncept, der automatisk flytter din aftale med ind på din nye adresse. Du skal jo heller ikke købe nyt mobilabonnement når du flytter?

Vi gør det hele meget nemmere for dig

Du undgår herved at skulle have penge retur fra din gamle adresse, tage stilling til en ny aftale og hvad der ellers måtte være. Din aftale hos os overgår blot til din nye adresse, og vi justerer automatisk dit forventede forbrug, hvis du nu skulle være flyttet fra lejlighed til hus – eller omvendt.

Få-et-gratis-pristjek

Få et gratis pristjek

Kunne du have sparret penge med en anden elaftale? Med vores prisberegner behøver du ikke selv sidde med lommeregneren og de store regneark. Vi har lavet et værktøj, hvor du kan sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser.

Vælg Velkommen og få grøn strøm på din nye adresse

Det tager 2 minutter – og så skal du aldrig tænke på det igen.

Tilmeld dig online

Du skal følge linket herunder og udfylde tilmeldingen.

Vi klarer resten

Vi kontakter og opsiger din nuværende eludbyder, samt indhenter oplysninger om dit estimerede forbrug.

Nyd en grøn elaftale der automatisk flytter med dig

Nu kan du med god samvittighed læne dig tilbage og nyde din grønne strøm, uden du nogensinde behøver at tænke på skift af elleverandør i forbindelse med flytning igen.
Tilmeld grøn billig strøm ved flytning

Huskeliste når du skal flytte

Der kan være mange ting du skal tage stilling til når du flytter adresse. Vi har samlet en huskeliste til dig, med de vigtigste ting du skal huske på når du flytter.

#1 Meld flytning

Husk at melde flytning til Folkeregisteret senest 5 dage efter, at du er flyttet. Det kan du gøre på Borger.dk eller på din nye kommunes hjemmeside. Du kan melde flytning for dig selv eller for hele din husstand. Du registrerer din flytning med dit NemID.

Hvis du har brug for hjælp til registrering af din flytning online, kan du kontakte borgerservice hos din kommune.

 

 

Meld flytning huskeliste

#2 Sæt dit navn på postkassen

Husk at sætte dit navn på postkassen, når du flytter ind. Du modtager mange vigtige ting – specielt når du flytter. Du modtager helt automatisk (hvis du har husket at melde flytning) et nyt sundhedskort med posten. Hvis dit navn ikke står på postkassen på din nye adresse med det samme, risikerer du, at din post bliver sendt tilbage, da postvæsenet ellers ikke har pligt til at aflevere din post. I den forbindelse skal du huske at fjerne navnet på den tidligere beboer på adressen.

huskeliste_flytning

#3 Pak ned i god tid

Der er mange ting man skal have styr på i forbindelse med flytning. Start derfor med at pakke dine ting ned i god tid. Det kan være en fordel, at organisere dine flyttekasser med forskellige labels – på den måde bliver det meget nemmere for dig, når du skal pakke ud igen.

Hvis du vil spare nogle penge, kan det være en god ide at spørge venner eller familie om hjælp til flytning – måske i bytte for pizza på dit nye lokale pizzeria. Dette er et godt alternativ til dyre flyttefirmaer.

 

Huskeliste flytning

#4 Valg af læge

I forbindelse med, at du melder flytning i Folkeregisteret skal du også tage stilling til, om du vil have en ny læge. Du kan altid beholde din nuværende læge, uanset hvor langt væk du flytter. Det kan dog være en god ide at skifte læge, hvis du flytter langt væk fra din nuværende.

Hvis du flytter mere end 15 km væk fra din nuværende bopæl (5 km i København, Frederiksberg, Dragør eller Tårnby kommune), skal du tage stilling til, om det kan give mening for dig at vælge en ny læge.

Huskeliste flytning

#5 Aflæs el, gas, vand og varme

I forbindelse med flytning skal du huske at aflæse el, gas, vand og varme og melde dette til forsyningsselskaberne. Du skal yderligere aflæse forbruget og tilmelde dig hos forsyningsselskaberne på din nye adresse.

Slip for besværet med Velkommen som din eludbyder
Med Velkommen som din eludbyder slipper du dog for nogensinde, at skulle tage stilling til din el når flytter. Med vores ”Flyt med” koncept flytter vi helt automatisk med dig, og du undgår derved at skulle have penge retur fra din gamle adresse, tage stilling til en ny aftale og hvad der ellers måtte være.

Huskeliste flytning aflæs el, gas, vand og varme

Værd at vide

Siden 2003 har der været frit elvalg i Danmark. Det betyder, at du helt selv bestemmer hvilken eludbyder du gerne vil have.

Du skal dog være opmærksom på om du har indgået en bindende aftale med din nuværende eludbyder. Din nuværende elleverandør kan maks binde dig i 6 måneder.

Du kan helt frit vælge din foretrukne elleverandør på din nye adresse.

Hvis du allerede er kunde hos Velkommen, så flytter vi faktisk med dig. Alt du skal gøre er at registrere din flytning på ‘Min selvbetjening’ senest 5 dage før du flytter.

Du skal tilmelde dig el, gas, vand og varme, når du flytter ind i din nye bolig. Det gør du ved at give besked til forsyningsselskaberne.

Vil du tilmelde dig grøn strøm til din nye bolig, kan du følger linket her.