Gå ikke glip af…

en billig grøn variabel elaftale
Lige nu får du tilmed 400 kr. i rabat på din første elregning, når du tilmelder dig.

Du kan for eksempel få 308 stk. gratis tøjvaske ud af de 400 kr. rabat på din første elregning*💰👕

*Beregningen bygger på en vaskemaskine 9 kg på 0-5 år med forbrug 0,59 kWh/gang og en elpris på 2,2 kr./kWh inkl. transport og afgifter. Data er fra SparEnergi –Energistyrelsen.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får en grøn variabel elaftale til 0 kr. i abonnement og 0 kr. i oprettelse.
Dertil får du eksklusivt 400 kr. sat ind på din elkonto som bliver fratrukket din første elregning. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på knappen herunder.

Med en grøn variabel elaftale får du:

💰 +400 kr. rabat på elregningen.
✅ 0 kr. i oprettelse.
✅ 0 kr. i abonnement til Velkommen.
✅ 100% certificeret grøn strøm uden merpris.
✅ Variabel elpris aftale med afregning time for time, som følger markedet med tillæg 0,1875 kr./kWh (prisen er inkl. moms).
 Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
✅ Fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen.

Det er en elaftale med tanke for nærvær, miljø og din pengepung ⚡🌱

Der gælder en samlet bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.
Tilbuddet gælder nye kunder, som ikke er i en bindende aftaleperiode med et elprodukt fra Velkommen.

Planlæg med fordel dit elforbrug med vores elpris app og følg med i dit forbrug i selvbetjeningen. Alt dette bliver du introduceret for – vi hjælper dig godt i gang 😄⚡

Kombiner nedsat elafgift med flere fordele

En hastebehandling i Folketinget sidste år sikrede en midlertidig lempelse af elafgiften fra 1. januar 2023 og seks måneder frem. Elafgiften er nedsat til EU’s minimumssats for husholdninger/privat forbruger, dvs. 0,8 øre pr. kWh, i de første 6 måneder af 2023. Efter de nuværende regler ville elafgiften udgøre 69,7 øre pr. kWh i 2023, og der er derfor tale om en markant nedsættelse af elafgiften.

Som elkunde kan det spare dig mange penge. Især hvis du kombinerer det med en elaftale med variabel elpris, hvilket gør, at du kan udnytte strømmen, når den er billigst.

Spar endnu flere penge ved, at vælge en elaftale med:
✔️ Variabel elpris.
✔️ 0 kr. i abonnement.
✔️ 0 kr. i oprettelse.
✔️ Ekstra rabat igennem en velkomstkampagne.

Fordelene ved en elaftale fra Velkommen

Undgå merudgifter

Et månedligt abonnement til din elleverandør kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Med et abonnement på 19 kr./mdr. går du fx glip af 14 gratis tøjvaske*, som pengene eller kunne have gået til.

Velkommen kommer dyre abonnementer til livs, og du får derfor 0 kr. i abonnement til Velkommen.

*Beregningen bygger på en vaskemaskine 9 kg på 0-5 år med forbrug 0,59 kr./gang og en elpris på 2,2 kr./kWh inkl. transport og afgifter. Data er Sparenergi.dk.

Udnyt strømmen når den er billigst

Med et elprodukt fra Velkommen er din aftale altid med variabel elpris. Det vil sige, at dit forbrug aflæses time for time.

Du kan derfor med fordel udnytte de billigste timer og spare penge på elregningen.
Download vores elpris app og få et enkelt og overskueligt overblik over elpriserne.

Baseret 100 pct. på vedvarende energikilder

Vi følger forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm og den såkaldte bladordning.

Dit elprodukt fra Velkommen har ét blad (Kategori 2): Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen er nærværende kundeservice vigtigt. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Vi sidder derfor klar til at snakke med dig på både telefon, mail og chat.

Ekstra besparelser og nyttig viden via KlubVelkommen

Vi vil gerne hjælpe dig til besparelser, hvor det er muligt💰
Her på siden hjælper vi dig til ekstra besparelser og nyttig viden; få sparetips, prøv vores quiz eller spar ekstra i hverdagen med vores KlubVelkommen Rabatuniverset.

Med et produkt fra Velkommen får du eksklusivt fri adgang til vores KlubVelkommen Rabatunivers med masser af ekstra besparelser i form af rabataftaler og tilbud.

Værd at vide om grøn strøm

Læs her hvordan vi sikrer dig grøn strøm svarende til dit forbrug

Når du vælger grøn strøm fra Velkommen, tager du et klimavenligt valg. Det er et valg, hvorigennem du tilkendegiver, hvilken retning du gerne vil have, at udviklingen på elmarkedet skal bevæge sig.
Hvordan dette rent praktisk fungerer, ønsker vi at belyse for dig i de følgende slides👉

Det danske elnet blander strømmen

I Danmark har vi et åbent elnet. Før strøm videresendes til den danske forbruger, blandes det sammen i elnettet. Denne sammenblanding af strøm vil altid foregå. Uanset valg af elselskab kan forbrugeren altså ikke sikre sig, at strømmen i stikkontakten derhjemme leveres fra vedvarende energikilder.
Hvad det så betyder, at et elselskab kan sikre dig grøn strøm svarende til dit forbrug, forklarer vi i næste slide👉

Vi følger forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm

En elhandler kan anvende klimamæssige udsagn som fx ”grøn strøm”, ”klimavenlig” strøm og ”energi fra vindmøller” o.lign. ved markedsføring af elprodukter, når produktet er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder.
Dette foregår ved, at der skelnes i retningslinjerne mellem kategori 1- og 2-produkter. Læs om kategorierne i næste slide👉

Forskellen på kategori 1- og 2-produkter

Ét blad (Kategori 2): Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.
To blade (Katagori 1): Elprodukter med to blade er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover skal der være lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.
Læs videre i næste slide👉

Eldeklaration med oprindelsesgarantier for klimavenlig strøm

Fælles for begge kategorier er, at et elselskab som udbyder grøn strøm, skal kunne dokumentere dette ved opkøb af såkaldte oprindelsesgarantier (Ét eller to bladet elprodukter).
Efter hvert endt år udarbejder Energinet en rapport, hvori du kan se, hvilke grønne energikilder Velkommen har fået sin strøm fra. Alle certifikater Velkommen indkøber er fra 100% grøn strøm, og er svarende til vores kunders samlede elforbrug. I 2021 købte vi 60% certifikater fra vand og 40% fra vind. Fortsættes på næste slide👉

Grøn strøm svarende til dit forbrug produceret fra 100 % vedvarende energikilder

Det er altså gennem eldeklaration med oprindelsesgarantier for klimavenlig strøm, at Velkommen fremlægger dokumentationen for, at oprindelsesgarantier og individuelle deklarationer, svarer til vores kunders samlede elforbrug, som de har forbrugt gennem deres aftale om klimaprodukter. Dette er måden hvorpå Velkommen ud fra forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm sikrer grøn strøm svarende til dit forbrug, og et elprodukt som er baseret på vedvarende energikilder.