Kampagneunivers

Velkommen til mere

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre elselskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt.

Velkommen_Billig_grøn_el

Grøn el

Bæredygtig energi fra danske og norske vindmøller og vandkræftværker.
Velkommen_Gratis_abonnement

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.
Velkommen_Kundeservice

Bestil på 89 87 84 40

… eller gør det selv her på siden. Det tager kun 2 minutter.

Velkommen kampagner

Fortsæt med at scrolle og dyk ned i vores kampagneunivers, hvor du kan se alle vores aktuelle Velkommen kampagner.

Få 400 kr. rabat på din første elregning

Når du klikker på knappen “til kampagnen” herunder, kan du læse mere og tilmelde dig billig grøn el, som bliver endnu billigere med 400 kr. rabat på din første elregning.

Gratis tur til Givskud Zoo for hele familien

Vi går det lune forår i møde og det skal du selvfølgelig nyde med hele familien. Derfor giver vi dig en gratis tur til Givskud Zoo (inkluderer 2 voksne og 2 børn), når du tilmelder dig grøn strøm fra Velkommen. Læs mere og tilmeld dig kampagnen på knappen herunder.

Givskud-zoo-velkommen-kampagne

Gratis tur til BonBon-Land for hele familien (værdi: 1000 kr.)

Når du bliver elkunde hos os med en billig grøn elaftale, kører vi lige nu med en kampagne, hvor du kan få en tur til BonBon-Land for hele familien (2 voksne og 2 børn). Klik på knappen herunder, hvor du kan læse mere og tilmelde dig kampagnen.

Velkommen-kampagne-bonbonland

Få en gratis Wavell Sound Master med

Nyd den fantastiske når du vil og hvor du vil, når du tilmelder dig en grøn og billig elaftale hos Velkommen. Når du klikker på knappen “Til kampagnen”, kan du læse meget mere om produktet og dets usædvanlige egenskaber samt tilmelde dig kampagnen.

Wavell-Sound-Master-Velkommen-kampagner

Gratis tur til København Zoo for hele familien

Det skal selvfølgelig også være nemt for dig, der bor på Sjælland, planlægger en tur til København eller noget helt tredje. Derfor kører vi lige nu med en kampagne, hvor du kan nyde det lune forår med hele familien i København Zoo (2 voksne og 2 børn). Klik herunder og tilmeld dig kampagnen.

Sonos One SL til 0 kr. og en billig grøn elaftale

Ja du læste rigtigt! Du får en Sonos One SL med fri fragt, når du bliver elkunde hos Velkommen. Vores priser har i 2021 ligget under markedsgennemsnittet – selvom vi udelukkende sælger grøn strøm. Klik “Se kampagnen her”, hvor du kan tilmelde dig og få en Sonos efter få dage.

Sonos-One-SL-Kampagne

Grøn el og en Beosound A1

Vi går sommeren i møde, hvor en Beosound A1 er fantastisk nem at have med på stranden, i parken eller hvor som helst du ønsker at medbringe den gode lyd. Bestil grøn strøm i dag og få en Beosound A1 til 0 kr. Klik herunder og tilmeld dig kampagnen online på bare 2 minutter – Vi klarer resten!

Få et par Wavell Two til 0 kr.

De fantastisk brugervenlige og trådløse Wavell Two er for alvor vundet frem. Få unik lyd på farten, når du tilmelder dig en grøn og billig elaftale hos Velkommen. Når du klikker herunder, vil du komme til kampagnesiden, hvor du kan læse meget mere og tilmelde dig kampagnen.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får både en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement og en velkomstgave. På den måde kan du bruge strøm med en god og bæredygtig samvittighed. Du kan tilmelde dig på bare 2 minutter på knappen herunder.

Grøn el – naturligvis

Du får en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement – til lave priser, selvfølgelig. Det betyder, at vi indkøber en række certifikater, svarende til dit forbrug. Tidligere har vi indkøbt fra danske vindmøller og norske vandkræftværker. På den måde kan du med god moral bruge strøm derhjemme.

Vi er ikke som de andre! Vi mener nemlig, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling. Derfor forsøger vi ikke at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Kunden kommer altid i første række, hvorfor der er fokus på den gode oplevelse – på alle parametre, hele vejen igennem.

groen_el

Billig el – selvfølgelig

Vores produkt “Grøn El” har variable priser. Vi kører kun med variable priser for vores kunder, fordi det stort set altid er det billigste for dig! Alle skal have råd til at tage et bæredygtigt valg. Derfor har vores priser på el gennem hele 2021  ligget under markedsgennemsnittet. Så det behøver altså ikke at være dyrt, fordi man gerne vil være grøn.

I grafen kan du se vores gennemsnitspriser i både øst og vest for 2021 sammenlignet med gennemsnitsprisen for variable produkter på markedet.

Husk at gennemsnitsprisen i 2021 ikke nødvendigvis er et udtryk for prisen i dag, da vores produkter følger de variable priser på elmarkedet. Du kan se vores aktuelle produkter og priser herunder.

Vest
Øst

Gør ligesom vores andre kunder og få mere ud af din elaftale.

Se et udsnit af vores kunders erfaringer fra tidligere kampagner herunder:

Melinda udtaler:

“Jeg er en yderst tilfreds kunde. Jeg fik mit produkt efter blot et par dage. Tilmeldingen til en ny elaftale tog ingen tid og der har ingen komplikationer været. Det hele fungerer præcis som det plejer og mine elregninger er endda billigere end de plejer at være. Helt klart 5 stjerner herfra!” – Trustpilot

Se et udsnit af vores kunders erfaringer fra tidligere kampagner herunder:

Anthony udtaler:

“Fedt koncept ''Velkommen'' har. Grøn energi er vejen frem, så kan man bruge, den nye Sonos højtaler man fik med i prisen med god samvittighed.” – Trustpilot

Se et udsnit af vores kunders erfaringer fra tidligere kampagner herunder:

Jens udtaler:

“Jeg er ny kunde, så det er svært at vurdere om jeg sparer penge ved at skifte til Velkommen. Men jeg har fået min velkomstgave fuldstændig som lovet (og jeg mærker ingen forskel i kvaliteten af min strøm). Thumbs up” – Trustpilot

Trustpilot-udtalelse-Velkommen_kampagner

Se et udsnit af vores kunders erfaringer fra tidligere kampagner herunder:

Susan udtaler:

“Der er intet i min tid hos Velkommen der ikke spiller max! Totalt flinke medarbejdere. Og endda venter jeg på en Sonos højtaler, det selskab kan vist ikke blive meget bedre” – Trustpilot

Trustpilot-udtalelse-kampagner-velkommen

Se et udsnit af vores kunders erfaringer fra tidligere kampagner herunder:

Jacob udtaler:

“Fik den fedeste aftale med et par B&O høretelefoner” – Trustpilot