Invester i en bæredygtig bolig

Invester i en grønnere fremtid – skift til en varmepumpe. Som noget nyt kan vi i samarbejde med Viessmann tilbyde tyske kvalitetsvarmepumper til fordelagtige priser.

varmepumpe

En varmepumpe – en håndsrækning mod en grønnere fremtid

Elpriser der er billigere end markedet

Spar på varmeregningen

Du kan potentielt spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe.

De bedste varmepumper

Vi samarbejder med tyske Viessmann som sikrer høj kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed.
Velkommen_Billig_grøn_el

Et grønnere valg

Fremtiden er skrøbelig. Vælg en løsning, der både er god for dig – og miljøet med en varmepumpe.

Hvorfor skal du investere i en varmepumpe?

Luft til vand-varmepumpen giver billig, klimavenlig varme, der bruges som energikilde til varmt vand og opvarmning af en bolig.

Klimavenlig opvarmning
Når du vælger vedvarende energi, får du en CO2-venlig energiform. Det gavner klimaet og gør dig mere uafhængig af fossil energi.

 

Mindre vedligeholdelse
Din bolig bliver nemmere og billigere at vedligeholde, fordi du udskifter til nye materialer eller ny teknologi.

 

Forøgelse af husets værdi
Din bolig kan stige i pris, når du foretager forbedringen – bl.a. fordi du måske opnår et bedre energimærke.

Så meget kan du spare

15.370 kr./år.

I et 130 m2 hus, der bruger 2.000 liter olie pr. år, skiftes til en luft til vand-varmepumpe. Oliekedlens virkningsgrad er 90 %. Den nye varmepumpe er på 8 kW og har en årsvirkningsgrad på 3,15. Huset har radiatorer og gulvvarme.

 

En varmepumpe fra Velkommen
Varmepumpen karakteriseres som en bæredygtig opvarmningskilde, idet metoden fra energi til varme udnytter den energi, der allerede findes i de naturlige elementer; henholdsvis luft og jord. Varmepumpen kan erstatte store CO2 syndere som for eksempelvis olie- og gasfyr. Således optræder varmepumpen som et middel til målet om en grønnere verden.

Vi synes selvfølgelig, at det klimavenlige aspekt er en essentiel grund til at investere i en varmepumpe, men du kan ovenikøbet også spare penge på din varmeregning. Desuden kan du søge om reduceret elafgift, som du kan læse meget mere om her på siden eller ved at klikke her.

På den måde er en varmepumpe både en investering, der sikrer dig en årlig økonomisk besparelse og samtidig en investering, der driver os et skridt tættere på en bæredygtig verden.

Er du i tvivl om hvor meget du kan spare ved installation af en varmepumpe?

Klik på “Beregn besparelse” nedenfor, og se et estimat for hvor meget du årligt kan spare på varmeregningen.

VE-godkendt installatør af varmepumper

Få det bedste ud af din varmepumpe

Du kan trygt lade os installere din luft-til-vand varmepumpe. Vi benytter nemlig kun VE-godkendte installatører. VE er en forkortelse for vedvarende energi. At vores installatører er VE-godkendt vil sige, at installatøren er efteruddannet, så du er sikret optimal udnyttelse af dit varmepumpeanlæg. VE-godkendelsesordningen tildeles af Energistyrelsen til installatører som er blandt de bedste til installation af energianlæg.

Når du vælger os, og får installation med VE-godkendelse, er du sikret kvalitetsbetonet installation og udnyttelse af din varmepumpe, og du får desuden mulighed for at tage del i støtteordningerne bygningspuljen og skrotningsordningen.

 

Luft-til-vand-varmepumpe

Hos Velkommen kan du købe en luft til vand varmepumpe, der er billigere end alternativerne og som desuden passer bedst til et helårshus.

En varmepumpe til en bæredygtig bolig

Denne type varmepumpe bidrager med varmt vand, og kan yderligere fungere som opvarmningsform til din bolig. Luft-til-vand-varmepumpen er derfor oplagt til installation i et helårshus. Således kan en luft-til-vand-varmepumpe erstatte naturgasfyret eller den store skurk på CO2 regnskabet – oliefyret.

Luft-til-vand-varmepumper kræver ikke, at der graves jordslanger ned i haven, men de kræver dog vandbårne radiatorer eller gulvvarme, samt at der er plads til udedelen på din grund.

bæredygtig

Fordele ved installation af en varmepumpe

Klimavenlig_varmepumpe

Slide rundt i mellem varmepumpens styrkesider

Grønne gevinster

Vi har sagt det før og vi siger det igen. En af de helt store fordele ved installation af en varmepumpe er selvfølgelig de grønne gevinster, som kan opnås herved. Varmepumpen udnytter energien i klodens naturlige kilder; jord og vand. Således bliver varmepumpen en investering i en klimavenlig fremtid.

glad_fordele_varmepumpe

Slide rundt i mellem varmepumpens styrkesider

Spar penge på varmeregningen

Det er ikke blot de grønne gevinster, men den økonomiske besparelse kan også drive lukrative dispositioner mod installation af en varmepumpe. Skifter du for eksempel fra et oliefyr, kan du spare helt op til 65% på varmeregningen. Har du et ældre gasfyr kan besparelsen nærme sig helt op til 50%.

Reduceret_elafgift

Slide rundt i mellem varmepumpens styrkesider

Du kan søge om reduceret elafgift

Ved installation af en varmepumpe kan du søge om reduceret elafgift, hvis dit årlige forbrug overstiger 4.000 kWh. På de første 4.000 kWh af dit årlige elforbrug betaler du fuld elafgiftssats. Det er først efter dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, at du kan få reduceret elafgiften til 1,00 øre fra 112,5 øre.

Serviceftersyn_paa_varmepumpe

Slide rundt i mellem varmepumpens styrkesider

Kræver minimal vedligeholdelse

Varmepumper kræver minimal vedligeholdelse. Det er dog lovpligtigt at have et årligt serviceeftersyn på dit apparat, hvis du vil beholde garantien. Når du køber en varmepumpe igennem Velkommen får du en elaftale med, hvori du kan bestille et serviceabonnement til din varmepumpe til en værdi af 2.000 kr., for kun 124 kr. om måneden.

En varmepumpe er både en fordel for dig – og for miljøet

En varmepumpe har flere rentable egenskaber. Det er både en økonomisk besparelse på varmeregningen, men også en besparelse på det samlede CO2 regnskab.

Et grønnere valg

Vejen til en bæredygtig verden kræver, at vi alle sammen tager et aktivt valg for at bidrage til den grønne omstilling. Ved at investere i en varmepumpe sætter du et klimavenligt standpunkt og medvirker til mindre CO2 udledning – ethvert grønnere valg tæller i det samlede CO2 regnskab. En varmepumpe udleder nemlig inden CO2, da den udnytter energien fra klodens naturlige elementer.

 

 

Varmepumpe_en_fordel_for_miljoeet

Lækre kvalitetspumper fra tyske Viessmann

Med en varmepumpe fra Viessmann er du sikker på at teknologien er helt i top med en varmepumpe af høj kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed. Viessmann har 35 års erfaring med installation og salg af varmepumper. Produktet er af tysk kvalitet med 5 års garanti og sætter helt nye standarder for opvarmning. Viessmanns varmepumper er næsten helt lydløse.

 

Viessmann_varmepumpe

Se hvor meget du kan spare med en varmepumpe

Vi har lavet en beregner, hvor du med små enkelte steps kan få en indikation af din pris for installation af en varmepumpe hjemme hos dig. Beregneren laver yderligere et estimat for din årlige besparelse på varmeregningen, som du kan opnå ved at investere i en varmepumpe.

Brug knappen her og beregn på 2 minutter.

Hvor_meget_kan_du_spare_ved_en_varmepumpe

Ekstra fordele til dig

Her kan du også spare penge
Når du er kunde hos Velkommen bliver du en del af familien❤
Til alle i familien har vi gennem KlubVelkommen samlet endnu flere fordele til dig – bl.a. rabat på lydbøger, film og serier, samt alarmsystem derhjemme😍

I KlubVelkommen finder også massevis af andre rabataftaler, konkurrencer og eksklusive tilbud! 💰

 

Klubvelkommen_c_more_nextory_verisure
Soeg_reduceret_elafgift

Søg reduceret elafgift med en varmepumpe

Vidste du, at du kan søge om reduceret elafgift ved installation af en varmepumpe?

Efter dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh inkl. moms. På de første 4.000 kWh betaler du 112,5 øre pr. kWh inkl. moms. Det vil sige, at du kan spare 111,5 øre pr. kWh, hvis du søger om at få reduceret din elafgift. Hvis en husstand bruger 10.000 kWh om året, kan man opnå en besparelse på 6.690 kr. om året ved at søge om reduceret elafgift.

Du kan læse meget mere reduceret elafgift ved at klikke “Læs mere om reduceret elafgift” herunder.

Få en grøn elaftale med når du køber en varmepumpe

Vores vision er en mere bæredygtig verden. Hvis energien til din varmepumpe kommer fra vedvarende energikilder, så yder den for alvor donation til at forbedre planetens vilkår.

For at give kloden de bedste forudsætninger, bestiller du samtidig en grøn elaftale med, når du køber en varmepumpe gennem Velkommen.

Vi indkøber certifikater, der stammer 100% fra grønne kilder – på den måde er du sikret grøn strøm. Tidligere har vi købt certifikater fra både norsk vand og dansk vind, og vi vil i fremtiden selvfølgelig også sørge for at indkøbe 100% fra grønne energikilder for dit forbrug.

Brug_for_hjælp

Brug for hjælp?

Bliv ringet op og guidet til den bedste løsning

Værd at vide…

Det afhænger af hvilken type varmepumpe du har. Vi tilbyder en luft til vand varmepumpe, der egner sig godt til et helårshus.
En luft til vand varmepumpe giver omtrent 3,5 kWh varme pr. kWh el.

Du kan nemt selv udregne hvor stor en varmepumpe du skal vælge. Det gør du ved at gange hvor mange kW du bruger pr. kvadratmeter til varme med din boligs størrelse. Resultatet vil således give dig et estimat for hvor stor en varmepumpe du skal have til din bolig.

Når du køber en varmepumpe gennem os får du selvfølgelig professionel råd og vejledning til at vælge den rigtige varmepumpe til lige præcis din bolig.

En varmepumpe skal både placeres inden- og udenfor.

Det anbefales at placere udedelen 10 cm over jorden, så der ikke dannes is fra kondensvand i vinterhalvåret.

Indedelen skal placeres i det rum som du bruger mest til opvarmning – og gerne et stort rum. Det er desuden fordelagtigt at placere indedelen på en ydermur, hvor udedelen er placeret på den anden side af muren. På den måde undgår du at fjerne kondensvand indenfor, såfremt varmepumpen anvendes til aircondition.

Jo kortere rørføring mellem inde- og udedel, jo bedre.

Du har en garanti på din varmepumpe på 5 år. Når du samtidigt tegner et abonnement hos Velkommen yder vi dog 15 års garanti på varmepumpen. Det kan vi fordi, at vi i samarbejde med Viessmann kan vi tilbyde varmepumper af tysk høj kvalitet, så din varmepumpe er sikret den længst mulige levetid.

Luft til vand varmepumper har typisk en levetid mellem 12 – 18 år.