Hvad er grøn strøm?

Bliv klogere på grøn strøm

Grøn strøm, klimavenlig strøm - kært barn har mange navne.

Det har tidligere været svært som forbruger at finde rundt i, hvad der i virkeligheden var grøn strøm. Vi energiselskaber har brugt betegnelsen i et stykke tid nu, men det har været svært som forbruger at sammenligne de enkelte selskaber og produkter. Det har nu ændret sig, da der i Danmark er trådt en ny mærkningsordning i kraft.

På denne side, kan du læse om de kategoriseringer der er lavet - og hvad de betyder. Derudover kan du læse mere om, hvordan vi hos Velkommen kun sælger grøn strøm. Vi mener ikke at du som kunde behøver at gå på kompromis med miljøet, men samtidigt ikke vil betale overpris for din strøm. Derfor har vi taget valget, at alle vores produkter som minimum er kategoriseret med "et blad". Det betyder, at 100% af alt den strøm vi indkøber stammer fra 100% vedvarende energikilder. Vi indkøber strøm produceret fra to kilder: Vind og vand.

Vindenergi
Vi indkøber en del af vores strøm fra danske vindmøller.

Vandenergi
Den resterende mængde af strøm køber vi fra store hydro-værker i Norge.

1 Blad

Et blad

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.
Sub Block Close

2 Blad

To blade

Elprodukter med to blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover skal der være lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.
Sub Block Close

Vidste du?

At vi el-selskaber ikke kan garantere hvilket strøm der kommer ud i dine stikkontakter? Når vi - og andre - indkøber strømmen, bliver alt blandet sammen i elnettet. Det betyder, at din strøm der kommer ud af kontakterne er en blanding af alt den strøm som bliver produceret. Det er rigtig smart, så undgår vi nemlig, at en masse strøm går til spilde. Når vi siger, at alt vores strøm stammer 100% fra vedvarende energikilder, så betyder det, at vi indkøber en mængde certifikater for strømmen, der svarer til alle vores kunders samlede forbrug fra 100% vedvarende energikilder. Hvis vi kunne få alle til at tage dette valg, ville strømmen i de danske virksomheder og husstande med tiden blive 100% grøn.

Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.

1

TILFØJ FLERE PRODUKTER OG FÅ STØRRE MIT HJEM BESPARELSE

KR

Normalpris pr. md.:

9900

Total pris med Mit Hjem pr. md.:

9900