Velkommen Presse

Velkommen A/S får ny bestyrelsesformand

Pressemeddelelse d. 15/09/2020
Sub Block Close

Pressemeddelelse

Velkommen A/S får ny bestyrelsesformand
Lyngby d. 15/09/2020


Velkommen A/S er leverandør af telefoni, grøn el og alt dét, der er brug for i hjemmet. Velkommen A/S blev etableret for et par år siden og har siden været igennem en rivende udvikling med stor kundetilgang. På den baggrund er det naturlige næste trin i selskabets udvikling, at der tilføres endnu flere kompetencer til selskabet og dets bestyrelse.

Velkommen A/S er derfor glad for at kunne meddele, at Henrik Bech-Hansen tiltræder som bestyrelsesformand og afløser Morten Schwartz Nielsen. Henrik har en fortid, som bl.a. administerende direktør i Nordania Leasing og Head of Asset Finance, Danske Bank Group og har en bred kompetence indenfor ledelse, styring og udvikling af virksomheder samt forretningsudvikling og kundepleje. Samtlige kompetencer kommer Velkommen A/S til gavn fremadrettet, så Velkommen A/S kan blive en endnu bedre virksomhed og tilbyde gode og konkurrencedygtige produkter til gavn for sine kunder.

Henrik udtaler: “Jeg glæder mig til at få en dybere indsigt i virksomheden og være med til at udvikle Velkommen A/S og dermed bidrage til en sund og lønsom vækst med glade og tilfredse kunder”


For yderligere information:

  • Velkommen A/S – presse@velkommen.dk
  • Bestyrelsesformand Henrik Bech-Hansen, mobiltelefon 2210 2300
Questions

Pressehenvendelser

Vi kan kontaktes på vores pressemail: presse@velkommen.dk
Sub Block Close

Henvendelser fra presse

Velkommen tilstræber altid at besvare henvendelser fra pressen hurtigst muligt. Vi besvarer udelukkende henvendelser på skrift. 

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi, af lovgivningsmæssige årsager, ikke må udtale os om kunderelaterede forhold.

Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.