Partnerskab

Partnerskaber

Hos Velkommen har vi en række partnerskaber og samarbejder som vi er stolte af. Læs mere her på siden om vores forskellige tiltag.

I Velkommen er vi som en stor familie. En familie som gerne vil hjælpe andre!
Vi vil gerne støtte op omkring lokalmiljøet, foreninger, klubber og andre gode initiativer. Vi vil gerne give mere! Herunder kan du se et udsnit partnere, som vi støtter op omkring.

Velkommen støtter fællesskabet, de gode minder og de store drømme

Vi ønsker bredde i samarbejdsporteføljen, så længe det omfavner fælleskabet. Det betyder, at vi er åbne for samarbejdsaftaler, der omhandler både kulturen, sporten og musikken på alle niveauer. Det vigtigste for vores samarbejdsaftaler er en klar fælles vision med engagement og passion, der går begge veje.

Vores samarbejder bygger på fællesskab, drømme og gode relationer, som fra et forretningsorienteret perspektiv, skaber værdi for begge parter.

Støtte lokalt, regionalt og landsdækkende

Alle skal kunne være med, og derfor er det vores hensigt at have diversitet i vores partnerskaber. Vi stræber desuden efter rækkevidde i vores sponsorportefølje, hvorfor vi ønsker at understøtte udviklingen fra de helt unge talenter til de allerstørste ambitioner. Ligeså støtter vi både lokalt, regionalt og landsdækkende.  Alle er velkommen.

Herudover støtter vi selvfølgelig også den grønne omstilling. Vi er klar over, at der skal tages hånd om tingene. Alle har et ansvar for et mindre CO2 udslip, til fordel for at sikre en mere klimavenlig verden. Vores ønske om en grønnere hverdag kommer ikke af sig selv, og derfor står vi på tåspidserne for at hjælpe og støtte hvor vi kan.

Vi ønsker at skabe gode minder og succes i fællesånd. Medvind og fremgang for dig er medvind og fremgang for os.

Se vores nuværende partnere her

Nedenfor kan du se se et udsnit af vores nuværende partnere – store som små.

Fremad Amager

Vores samarbejde med Fremad Amager lå lige til højrebenet. De første spæde skridt på vores rejse har sit fundament på øen Amager, og vi er derfor glade for at kunne støtte lokalt.

Vi står klar til at sætte stikket i, for at bakke op omkring klubbens visioner samt omlægningen og udviklingen af klubben. Vi ønsker derfor at være en stærk medspiller på Fremad Amagers rejse i jagten om deres ambition om Superligafodbold.

Samarbejdet

Vores samarbejdsaftale med Fremad Amager indebærer blandt andet en række årlige events. Her har vi afholdt konkurrencer, arrangeret begivenheder med gæstetrænere og støttet med diverse ressourcer under kampe/arrangementer osv. Derudover støtter vi selvfølgelig spillerne med billig grøn strøm fra vedvarende energikilder – hele året igennem.

Partnerskaber_Fremad_Amager

Jyllinge FC

Ved indgåelsen af samarbejdet med Jyllinge FC er vores klare ambition at kunne understøtte det gode arbejde, der bliver lavet i klubben, blandt andet med økonomisk støtte til uddannelse af trænere.

FC Jyllinges klare mission “Fodbold for alle” er noget vi ønsker at støtte op omkring, så alle i Jyllinge har gode rammer for at kunne gå til fodbold.

 

Partnerskaber_FC_Jyllinge

Ajax Håndbold

Vores partnerskab med Ajax København beror på støtte til både amatører og den professionelle afdeling. Klubben gør en stor præstation for ungdom og bredde med de bedste foranstaltninger for at uddanne talenter. Over 100 trænere, hjælpere og ledere yder hver dag en indsats til fordel for klubbens medlemmer, og det ønsker vi selvfølgelig at støtte op omkring.

Vores støtte hjælper klubben i den daglige træning, men vi ønsker naturligvis også at yde støtte når det virkelig gælder. Derfor har vi optrådt som synlig kampsponsor hvor vi uddelte drikkevarer til alle der kom og bakkede op og arrangerende en konkurrence med fede præmier.

Partnerskaber_Ajax_Koebenhavn_Haandbold

BR66 Langeskov

Som ovenævnt ønsker vi diversitet i form af rækkevidde og bredde i vores partnerportefølje. Sporten er for alle, og derfor ønsker vi også at yde støtte til de helt lokale klubber og/eller foreninger.

Vi har indgået et partnerskab med idrætsforeningen BR66 Langeskov som er en stærk forening med passion for håndbold, gymnastik og e-sport, hvor der er plads til alle. Samarbejdet består i økonomisk støtte til hele klubben, så vi i fællesskab kan sikre de bedste foranstaltninger for medlemmers og klubbens udvikling. Herreholdet i håndbold har f.eks. fået sponsoreret helt nye træningstrøjer, så de er klar til hverdagens træning eller weekendens kampe.

 

Partnerskaber_BR66_Langeskov

Vil du også være partner?

Vi leder hele tiden efter nye spændende samarbejdsmuligheder. Kontakt os hvis du har en spændende idé!

Vil du være en del af vores partnerportefølje?

Vi har en proaktiv tilgang til vores partneraftaler, og derfor tager vi ofte selv kontakt til potentielle samarbejdspartnere, som vi mener kan gavne vores portefølje af samarbejdsaftaler og partnerskaber.

Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at dit sponsorat vil gavne både os og dig.

Ved interesse bedes du kontakte vores Marketingchef Anders Heimann.

Kontakt:

Marketingchef – Anders Heimann
M: ahj@velkommen.dk