Interesseret i en kickback-aftale på el?

Er du ejendomsadministrator-, investor eller noget helt tredje og ønsker at indgå en kickback-aftale? Vi er et elselskab, der kan tilbyde el til alle dine ejendomme. For hver gang der tilmeldes el på en adresse, får du et kickback.

Læs mere på siden, hvor vi udspecificerer hvad vi kan tilbyde i forbindelse med en gensidig samarbejdsaftale.

Lejlighed_ejendom_el

Hvad går aftalen ud på?

Vi er et elselskab, der kan tilbyde billig og grøn el til alle de ejendomme du/I administrerer. For hver gang der tilmeldes el på en af dine/jeres adresse, får du/I et kickback.

Ejer du ejendomme? Så kunne en kickback-aftale måske være en profitabel mulighed for dig.

Hos Velkommen er vi villige til at indgå et gensidigt samarbejde, hvor du som ejendomsadministrator-, investor eller noget helt tredje, får et givent pengebeløb ved tilmelding af el-kunder.

Helt konkret kan vi tilbyde en aftale, hvor du/I vil modtage penge for hver eneste gang, at der tilmeldes el på en adresse. Det vil foregå således, at du/I får tilsendt et link til en simpel og unik tilmeldingsside, hvor du/I nemt kan tilmelde sig.

Tilmeldingen er nem og hurtig – faktisk tager det kun 2 minutter. Når du/I har indtastet de oplysninger som vi har brug for, behøver man ikke at foretage sig yderligere. Vi klarer nemlig resten!

Vores kickback-aftaler er individuelle og beløbets størrelse afhænger blandt andet af antallet af ejendomme i din/jeres ejendomsportefølje.

Sådan forløber din kickback-aftale

Vi har gjort det nemt, simpelt og hurtigt for dig, der ønsker at indgå en kickback-aftale.

Du får tilsendt et link

Når vi har indgået en aftale, laver vi et unikt link til dig, hvor du/I nemt kan tilmelde sig en grøn elaftale på adressen.
Velkommen_Tilmeld_groen_elaftale_online

Tilmelding online

Når du/I har modtaget det unikke tilmeldingslink kan du/I hurtigt tilmelde sig online den grønne elaftale på blot 2 minutter.

Vi klarer resten

Du/I modtager det aftalte beløb, når tilmeldingen er gået igennem. Vi klarer alt det praktiske ift. den nye elaftale på adressen.

Hvad får man ved tilmelding?

Ved tilmelding får du/din lejer en grøn og billig elaftale til 0 kr. i abonnement På den måde kan der bruges strøm med en god og bæredygtig samvittighed.

Grøn el – naturligvis

Ved tilmelding får man en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement – til lave priser, selvfølgelig. En grøn elaftale betyder, at vi indkøber en række certifikater, svarende til det anvendte elforbrug. Tidligere har vi indkøbt fra danske vindmøller og norske vandkræftværker. På den måde kan der bruges strøm i boligen med god moral.

Vi er ikke som de andre! Vi mener nemlig, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling. Derfor forsøger vi ikke at spise vores kunder af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Kunden kommer altid i første række, hvorfor der er fokus på den gode oplevelse – på alle parametre, hele vejen igennem.

groen_el

Billig el – selvfølgelig

Vores produkt “Grøn El” har variable priser. Vi kører kun med variable priser for vores kunder, fordi det stort set altid er det billigste! Alle skal have råd til at tage et bæredygtigt valg. Derfor har vores priser på el gennem hele 2021  ligget under markedsgennemsnittet. Så det behøver altså ikke at være dyrt, fordi man gerne vil være grøn.

I grafen kan du se vores gennemsnitspriser i både øst og vest for 2021 sammenlignet med gennemsnitsprisen for variable produkter på markedet.

Husk at gennemsnitsprisen i 2021 ikke nødvendigvis er et udtryk for prisen i dag, da vores produkter følger de variable priser på elmarkedet. Du kan se vores aktuelle produkter og priser herunder.

Vest
Øst

Bliv kontaktet!

Lad os kontakte dig med mere information om vores kickback-aftaler.