Tillykke med din nye grønne elaftale!

På siden her kan du finde information omkring dit skifte, se dine fordele som kunde hos Velkommen – og komme godt fra start med din nye grønne elaftale!

Overgangsperioden – hvad sker der?

Få et indblik i hvad der egentlig sker ”omme bagved” i forbindelse med dit skifte.

Vi opsiger din nuværende aftale

Vi varetager dine interesser overfor den tidligere elleverandør. Det betyder, at dit tidligere elselskab automatisk får besked, når du vælger at skifte eludbyder.

Vi estimerer dit forbrug

Når tilmeldingen er gået igennem, sørger vi for at orientere os om estimater for dit forventede forbrug. Det gør vi fordi man i Danmark, betaler en månedlig- eller kvartalsvis acontobetaling for strøm.

Vi begynder leveringen

Nu er vi klar til at levere grøn el til dit hjem. Strømmen går altid aktiv d. 15 eller 16. i måneden. Hvis du skifter til os efter d. 1., kan du ikke være sikker på, at din strøm når at gå aktiv til d. 15 eller 16. i den indgående måned.

Velkommen til kære kunde – kom godt fra start

Vi er glade for at have dig som kunde hos Velkommen. Du skulle gerne have modtaget en ordrebekræftelse på mail, hvor du har mulighed for at tjekke, at alt er som det skal være.

Selvbetjeningen 

Som kunde hos os tilbyder vi, at du nøje kan følge med i dit strømforbrug, se din nuværende saldo, få et overblik over dine fakturaer og meget mere. Alt dette ser du på ’min selvbetjening’. Du skulle i den forbindelse gerne have modtaget en mail med et Password, så du frit kan logge ind i selvbetjeningen.

Leverandørskifte 

Du vil opleve et leverandørskifte, som typisk sker d. 15 i måneden efter måneden som du har tilmeldt dig hos os. Dette vil ske ved en glidende overgang, og du vil selvfølgelig ikke opleve nogle udfald på strømmen.

Aconto betalinger 

Hos os kan du enten vælge at betale månedlig- eller kvartalsvis aconto betaling. Afhængig af om du har valgt den ene eller den anden betalingsform, vil du hver måned eller hver fjerde måned modtage en aconto opkrævning fra os. Aconto beløbet er en estimering af dit forbrug, og baserer sig på en gennemsnitlig beregning for dit årlige forbrug af el på adressen. Når du betaler aconto, betaler du altså dit forbrug forud med henblik på en endelig afregning.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice på kundeservice@velkommen.dk eller på 70 80 78 00.

Dine fordele som kunde hos Velkommen

Her kan du se dine mange fordele med din nye grønne elaftale!

Grøn el – selvfølgelig

Du kan nu med god samvittighed læne dig tilbage og nyde din grønne elaftale. Hos Velkommen leverer vi nemlig udelukkende energi fra vedvarende energikilder – og på den måde er du med til at gøre en indsats for et bæredygtigt Danmark. Vores strøm kommer fra danske vindmøller og norske vandkraftværker, fordi det – tro det eller ej – ikke blæser så meget herhjemme. Med en strømpakke hos Velkommen har du mulighed for udelukkende at modtage strøm fra danske vindmøller. Det koster blot 9. kr. om måneden, men er faktisk rigtig godt givet ud, til fordel for et mere klimavenligt Danmark.

Grøn-vindmølle-skov

Billig el

Vi kæmper for, at det skal være fair, sjovt og ikke mindst billigt at være elkunde hos Velkommen. Derfor har vores priser de sidste 12 måneder ligget under markedsgennemsnittet. Du overgår nu til Velkommen og får certificeret grøn strøm, uden at gå på kompromis med hverken kundeservice, den grønne omstilling og prisen.

Elpriser

Vi flytter med dig

Uanset hvilken situation du står i, har vi gjort det nemt for dig i al fremtid, med vores ’’Flyt med’’ koncept. Dette koncept indebærer, at vi helt automatisk flytter din elaftale med ind på din nye adresse. På den måde slipper du for tage stilling til en ny elaftale på den nye adresse, bede om tilgodehavende hos din tidligere leverandør af el, aflæse elmåleren på den helt rigtige dato og mere til. Det bliver ikke meget nemmere, for du overgår blot til din nye adresse, og så sørger vi for at justere dit forventede forbrug. – Alt i alt vil vi egentlig bare gerne spare dig for lidt af besværet, og det stress der ofte er forbundet med flytning. Dermed får du mere tid til at slappe af.

Tilmeld grøn billig strøm ved flytning
Vi klarer resten

Følg med i dit forbrug

Følge med i dit forbrug – endda helt ned på timeniveau.
Vi klarer resten

Få overblik over dine elregninger

Se både dine aktuelle og tidligere elregninger.
Vi klarer resten

Meld nemt flytning

Melde nemt flytning med bare et par enkelte klik.

Invitér og få mér

Hos Velkommen kan du få 1.000,- kr. til deling på din regning med vores henvisningsprogram.

Byd andre ind i varmen og spar 500,- kr. på din næste elregning

Byd familie og venner indenfor i Velkommen-varmen og få 1.000,- kr. til deling, altså 500,- kr. til jer hver, når du henviser en elkunde! Du er selvfølgelig mere end velkommen til at henvise flere til os – så får du bare dine 500,- kr. flere gange. Så altså, jo flere der hopper med ombord som ny Velkommen-kunde, jo mere sparer du.

Opsig nemt, hurtigt og simpelt din nuværende elaftale

Du kan også sende din nuværende udbyder en mail, hvor du bekræfter at du skifter væk fra dem og til os. På den måde har du dokumentation for opsigelse af din nuværende elaftale – og så er du samtidig helt sikker på, at du overgår til os og har afsluttet hos dem.

Vi har gjort det nemt for dig at opsige din aftale med din nuværende eludbyder. På knappen herunder finder du en mailskabelon og en liste over samtlige mailadresser, som du kan kopiere, udfylde og sende afsted på bare et par minutter.

Få mest ud af mindst

Vi opdaterer dig jævnligt med gode sparetips til at gøre elregningen lidt billigere, spændende vidensartikler og gode råd. Dem kan du finde ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på Instagram eller Facebook under navnet ’’Velkommen’’. Vi giver dig her et par små sparetricks, som kan gøre underværker på din næste elregning: