Ny strøm kunde

Hvad skal du vide

Velkommen til Velkommen - kom godt i gang

Vi er glade for at have dig som kunde hos Velkommen. Du skulle gerne have modtaget en ordrebekræftelse på mail, hvor du har mulighed for at tjekke, at alt er som det skal være.

Selvbetjening
Som kunde hos os tilbyder vi, at du nøje kan følge med i dit strømforbrug, se din nuværende saldo, få et overblik over dine fakturaer og meget mere. Alt dette ser du på ’min selvbetjening’. Du skulle i den forbindelse gerne have modtaget en mail med et Password, så du frit kan logge ind i selvbetjeningen.

Leverandørskifte
Du vil opleve et leverandørskifte, som typisk sker d. 15 i måneden efter måneden som du har tilmeldt dig hos os. Dette vil ske ved en glidende overgang, og du vil selvfølgelig ikke opleve nogle udfald på strømmen.

Din regning
Hos os kan du enten vælge at betale månedlig- eller kvartalsvis aconto betaling. Afhængig af om du har valgt den ene eller den anden betalingsform, vil du hver måned eller hver fjerde måned modtage en aconto opkrævning fra os. Aconto beløbet er en estimering af dit forbrug, og baserer sig på en gennemsnitlig beregning for dit årlige forbrug af el på adressen. Når du betaler aconto, betaler du altså dit forbrug forud med henblik på en endelig afregning.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice på kundeservice@velkommen.dk eller på 70 80 78 00.

Mgmgif

Inviter og få mér

Få 1.000 kr. til deling når du henviser en ny kunde

Sub Block Close

Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.