Hjælp den danske natur – uden merpris. Vi betaler på dine vegne

I samarbejde med Den Danske Naturfond kan du nu støtte naturen gennem dit valg af en grøn elaftale🐝🌲

Red 3m2 dansk natur hver måned i 6 måneder – selvfølgelig uden merpris💚

Vil du hjælpe med at redde den danske natur?

Med denne aftale redder du uden merpris 3m2 dansk natur hver måned i 6 måneder gennem din grønne elaftale. Efter 6 måneder kan du frivilligt fortsætte aftalen som et tilkøb på 36 kr./mdr. til din GrønEL-aftale. Hvis du ikke tilvælger et Støt naturen-tilkøb efter endte 6 måneder fortsætter din elaftale som en standard GrønEl-aftale⚡🌱

I samarbejde med Den Danske Naturfond kan du nu støtte naturen, når du vælger en GrønEl-aftale.

Aftalen består af:

✅ Produktet GrønEl med 100% certificeret grøn elaftale.
✅ Igennem din elaftale redder du 3m2 dansk natur hver måned i 6 måneder – selvfølgelig uden merpris.
✅ 0 kr. i abonnement til Velkommen.
✅ Variabel elpris aftale med afregning time for time med strøm til indkøbspris med tillæg 0,04 kr./kWh (prisen er inkl. moms).
✅ 100% certificeret grøn strøm med 0,15 kr./kWh i Grøn Kompensation (prisen er inkl. moms). Dette dækker bl.a. indkøb af grønne certifikater.
✅ Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
✅ Fri adgang til ekstra besparelser i KlubVelkommen Rabatuniverset og download af vores elpris app.

Skal vi redde dansk natur sammen? – Tilbuddet er gældende t.o.m. 31.10.22. Gælder kun for nye kunder, som ikke allerede er i en bindende aftaleperiode med et elprodukt fra Velkommen.


Det tager ca. 2 minutter at tilmelde sig👇

Dette bør du også vide

Hvorfor samarbejdet?

Velkommen ønsker, at verden skal være et godt sted for alle, og vi tror på, at vi gennem samarbejde og fællesskaber kan gøre en forskel.
Sammen skaber vi en grønnere fremtid, og derfor tager vi nu skridtet videre i samarbejde med Den Danske Naturfond.
Igennem dette samarbejde kan du via en grøn elaftale over de næste 6 måneder uden merpris være med til at redde 18m2 dansk natur i form af, at Den Danske Naturfond opkøber jord, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres for eftertiden. Velkommen betaler donationen til Den Danske Naturfond på dine vegne.

Hvem er Den Danske Naturfond?

Den Danske Naturfond vil skabe et Danmark med bedre plads til dyr og planter, hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser. Fonden arbejder i hele landet og forfølger sit formål ved at opkøbe jord, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres for eftertiden. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere. Fondens administrationsudgifter er dækket af fondens grundkapital. Det betyder, at dit bidrag går 100% ubeskåret til opkøb af værdifulde danske naturområder, hvor der er brug for beskyttelse, naturgenopretning eller -pleje.

Her skiller Velkommen sig ud

Fri adgang til KlubVelkommen

I KlubVelkommen har vi samlet nogle af landets mest attraktive rabataftaler, gode tilbud og et hav af konkurrencer med flotte præmier til dig – helt gratis. Ved mindst ét produkt fra Velkommen får du nemlig gratis adgang til KlubVelkommen. 😍💰
Spar mange penge – En undersøgelse viser at du via rabataftalerne i KlubVelkommen, kan spare optil 11.000-17.000 kr. årligt.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen bliver du en del af familien. Og en familie hjælper hinanden. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Du skal føle dig velkommen. Velkommen i familien.