Vores mobil­abonnementer

Kampagne

Mobil

EU inkluderet
15 Timers taletid
35 GB data
99 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 594 kr. Normalpris 149 kr./md.
Kampagne

Mobil

EU inkluderet
FRI Taletid
50 GB data
99 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 594 kr. Normalpris 199 kr./md.

Mobil

EU inkluderet
FRI Taletid
FRI data
299 kr. / md.
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 1794 kr.
Sub Block Close

Mindstepris

*Strømpriser

Vores strømprodukter med variabel pris er er forbrugsafregnet. Det vil altså sige, at du betaler for den strøm du bruger, til en pris som løbende følger den variable pris på elmarkedet. Til denne variable pris, skal der tillægges omkostninger til transport, el-afgifter, samt PSO.

Mindsteprisen er udregnet på baggrund af ordets betydning - og er altså den mindste pris du muligt kan betale. I den faktiske verden, vil du selvfølgelig have et forbrug af strøm, det er dog meget individuelt hvad den enkelte husstand bruger af strøm, hvorfor regninger vil variere. Du kan finde vores gennemsnits-priser nederst på siden - og kan her udregne din forventede betaling. Hvis du har brug for hjælp, vil vi også meget gerne assistere med at få overblik over dit forventede forbrug i vores kundeservice. Du kan altid kontakte kundeservice på 7080 7800.  


Betalingsgebyrer

Mindste­prisen er beregnet ud fra billigste betalingsmetode.

For vores mobil-, bredbånds- og fastnet-produkter er betalingen gratis ved tilmelding af kortbetaling. Der tillægges et gebyr for tilmelding til Betalings­service på 9,75 kr. pr. regning. 

For vores el-produkter er betalingen gratis ved tilmelding af kvartalvis betaling hos Betalingsservice. Der tillægges et gebyr på 19 kr. pr. regning ved månedlig betaling hos Betalingsservice eller ved kortbetalinger.

Særlige vilkår gælder for registrerede i RKI. Kontakt kundeservice for mere information.

Sub Block Close

Familieabonnementer

Kampagne

Familie

1 abonnement
99 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 594 kr. Normalpris 149 kr./md.
Kampagne

Familie

2 abonnementer
198 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 1188 kr. Normalpris 298 kr./md.
Kampagne

Familie

3 abonnementer
297 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 1782 kr. Normalpris 447 kr./md.
Kampagne

Familie

4 abonnementer
396 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 2376 kr. Normalpris 596 kr./md.
Kampagne

Familie

5 abonnementer
495 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 2970 kr. Normalpris 745 kr./md.

Mobilabonnementer med fuld plade

Et billigt mobilabonnement? Bingo! Og selvfølgelig kigger du på prisen, alt andet ville da være godt tosset! 


Men et billigt mobilabonnement er ikke nok i sig selv, for hvad får du for pengene? Det bedste mobilabonnement er selvfølgelig dét, der giver dig mest hurtigt og billigt: Velkommen


Vores forskellige mobilabonnementer dækker forskellige behov – og anvender netværk, der dækker hele Danmark, eller i hvert fald 99,5%. Det er der ikke andre netværk, der gør.


Vi hører jer klart og tydeligt, Danmark!

Vores netværk er klart den hurtigste knallert på kajen.

Også helt ude i vandkanten! Vi parkerer Københavneri og storbysnude-manerer og mener, at alle har ret til et ordentligt netværk, også uden for de store byer. Derfor har vi valgt TDC som samarbejdspartner, fordi de kan tilbyde et netværk, der dækker hele Danmark, uanset hvor du bor. 


Netværket er Danmarks bedste mobile netværk. Og selvfølgelig ikke kun hvis du spørger os, spørg selv Teknologisk Institut og det tyske analyseinstitut P3. 


Den solide dækning betyder ikke mindst, at du vil opleve langt færre udfald. Og skulle det mod forventning alligevel ske, er du velkommen til at give os et møgfald!


Network

Pivstærkt netværk

Og så var der jo dét der med hastigheden. For selvfølgelig skal det gå pivstærkt, alt andet er jo uinteressant! Du kan derfor være 110% sikker på, at mobilabonnementer fra Velkommen giver dig smart i en fart-garanti med et netværk, der (næsten) er hurtigere end sin egen skygge.
Sub Block Close

Slut med at sidde og spilde tiden på pinefuldt langsomme downloads eller online-visninger. Skægt nok noget vi alle sammen tager for givet, men som langtfra er tilfældet hos andre netværksudbydere. Og mon ikke de fleste af os kender følelsen af vrede og afmagt (og en lille smule lyst til at kaste med noget), når skidtet ikke fungerer?! Men bare rolig: Det gør det!

Velkommen mobilabonnementer inkluderer fri SMS og MMS – og du kan bruge din mobil frit i alle EU-lande uden det koster dig en krone ekstra. På data brugt i EU-lande har vi dog indført dét vi kalder en ’rimelighedsgrænse’ pr. måned, som du formentlig slet ikke kommer til at mærke og derfor nok også ser rimeligheden i – som også navnet antyder. Skulle det alligevel ske, koster roamning 4,1 øre pr. MB data. Og så skal du også lige være opmærksom på, at du betaler almindelig udlandstakt på Cypern fordi man her benytter det tyrkiske netværk – og Tyrkiet ikke er en del af EU.

Data Sharing

Datadeling

Få op til tre ekstra SIM-kort til dit abonnement, som du eksempelvis kan bruge i en tablet eller bærbar pc. Et ekstra SIM-kort koster 49 kr. pr. måned. Datadeling kan købes til alle vores abonnementer.
49 kr. / md.
Sub Block Close

Hvad er datadeling?

Datadelingskort er et tilvalg, du kan købe til dit mobilabonnement. Med datadeling kan du dele dit abonnements inkluderede data med op til tre ekstra simkort. Du kan eksempelvis bruge et ekstra simkort i en tablet eller bærbar pc.

Hovedsimkortet og de tilknyttede ekstra simkort deler med datadeling den samlede datamængde i abonnementet. Delingen mellem simkortene foregår efter først til mølle-princippet.

Et datadelingskort koster 49 kr. pr. måned. Det er let og smart.

Auto Refill

Automatisk optankning

Selvfølgelig kan det ske, at du går i minus. Der sker jo for selv den bedste. Men med automatisk optankning går du aldrig ned på data. Vi overfører dét beløb du er gået i minus med + 10 kr. så du f.eks. har lidt til rådighed for ekstra forbrug ud over dit abonnement, f.eks. til SMS eller opkald, når du er på ferie.
Sub Block Close

Automatisk Optankning er til dig, som ikke vil bekymre dig om, at saldoen på din mobil­konto bliver negativ.

Automatisk optankning

Sådan virker det

Automatisk Optankning er til dig, som ikke vil bekymre dig om manu­elle ind­beta­linger og fakturaer. – Og til dig, som vil have den billigste løsning. Med Auto­matisk Optank­ning overføres et beløb, der svarer til den nega­tive saldo på din konto + 10 kr. Beløbet overføres fra dit betalings­kort til din Velkommen-konto, når din saldo er 0 kr. eller mindre. På den måde har du 10 kr. stående på din konto, der er til rådighed for ekstra forbrug ud over dit abonne­ment – eksempelvis sms eller opkald når du er på ferie.

Slip for bekymring

Eksemplet viser en Automatisk Optank­ning for en kunde med et Fri tale-abonne­ment (pris pr. måned 139 kr.), hvor mobil­saldoen tankes op til 10 kr., når den når 0 kr.

  1. Abonnement trækkes den første i måneden.
  2. Automatisk Optank­ning når mobil­kontoen er på 0 kr. eller mindre.
  3. Saldoen efter Automatisk Optankning.
  4. Ekstra forbrug trækkes løbende, f.eks. opkald til udlandet.

Som om det ikke var billigt nok i forvejen

Alt dét for meget mindre. Men endnu bedre: Du kan køre det meget billigere! Simpelthen ved at samle alle dine abonnementer på hjemmefronten hos Velkommen. 


Ikke kun dit mobilabonnement, men også bredbånd og energi - og på den lidt længere bane også forsikring, alarm og alt det andet, der giver mening derhjemme. Jo flere abonnementer du samler hos os, jo billigere bliver det. Og du har jo lige hørt om vores krav til vores netværksudbyder, hvor kun det allerbedste er godt nok. 


Tror du lige, vi stiller samme krav til andre udbydere?

Mobile Prices

Mobil priser

Alle priser er i DKK og inkl. moms. Der tages for­be­hold for pris­ændrin­ger og tryk­fejl.
Sub Block Close

Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.

1

TILFØJ FLERE PRODUKTER OG FÅ STØRRE MIT HJEM BESPARELSE

KR

Normalpris pr. md.:

9900

Total pris med Mit Hjem pr. md.:

9900