Privat Ladestander

Privat ladestander

Privat ladestander af bedste kvalitet

I samarbejde med Power Fuel tilbyder vi dig en privat ladestander. Det giver dig mulighed for at oplade din el- eller hybridbil derhjemme.
Vil du kunne oplade, når det passer dig?

En privat ladestander gør det nemt og fleksibelt at oplade din bil, lige når det passer dig, samt du kan sparer tid og penge ved det.

Pakketilbud
Privat ladestander + GrønEl
Du får:
 • 100% certificeret grøn elaftale*
 • Serviceaftale for kun 69 kr./md
 • Automatisk refusion
 • Opsætning og installation**
 • 5 års garanti
 • 24/7 Support
 • Mulighed for afbetaling
 • Pris: 9.995 kr. alt inklusiv
Privat ladestander
Du får:
 • Serviceaftale for kun 69 kr./md
 • Automatisk refusion
 • Opsætning og installation*
 • 5 års garanti
 • 24/7 Support
 • Mulighed for afbetaling
 • Pris: 11.990 kr. alt inklusiv
*Info om GrønEl

Produktspecifikation:
 • 100% certificeret grøn elaftale
 • 0 kr. i oprettelse
 • 0 kr. i abonnement til Velkommen
 • Variabel kWh-pris + tillæg 0,1875 kr./kWh (prisen er inkl. moms)
 • Gratis adgang til KlubVelkommen

Her skiller vi os ud

INCH-home modellen

Vores flotte INCH-home model er det helt rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil. Den er fremtidssikret og tilpasset det skandinaviske klima, samt vi som en del af serviceaftalen ordner din ansøgning omkring automatisk refusion af afgiften.
Produktspecifikation: Udført i holdbart pulverlakeret aluminium. LED display og DC filter, samt 4G tilslutning. MID godkendt bi-måler. Mulighed for deling mellem 2 bokse.

Gratis adgang til KlubVelkommen

Med en privat ladestander fra os får du også adgang til KlubVelkommen, hvor du kan finde et hav af gode tilbud og rabatter🤩 Bl.a. til: Tivoli, H&M, Zalando, Hoteles.com, C More, Nextory, Podimo, Hello Fresh, Københavns Zoologiske Have, Legoland, Bonbon Land, Wolt, Jagger, BookBeat, Cellbes, Takeout, Daniel Wellington, Verisure og meget mere 💰

Oplad elbilen i Danmark og Europa

Vi samarbejder med Hubject. Det er et lade-fællesskab, hvor samtlige ladestanderfirmaer, udbyder deres tjenester gennem roaming. Det betyder, at du med en Power Fuel ladestander kan benytte dig af ladestandere på tværs af tilknyttede selskaber. Du får altså adgang til et hav af ladestandere i både Danmark og Europa! Du kan tilgå tjenesten via din Power Fuels app.
Hubject er ikke tilgængeligt endnu, men bliver det indenfor kort tid.

Enkelt og overskueligt

Udover private ladestandere kan du også finde 100% certificeret grøn strøm og kvalitetsvarmepumper. Derudover tilbyder vi attraktive mobilløsninger samt forsikringer og naturgas. Alle aftaler er inklusiv gratis adgang til yderligere besparelser i KlubVelkommen.
Kombiner og lav pakkeløsninger efter dit behov. Enkelt og overskueligt. Alt samlet ét sted.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen bliver du en del af familien. Og en familie hjælper hinanden. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Du skal føle dig velkommen. Velkommen i familien.

refusion_af_elafgift

Vi hjælper dig med refusion

Med en privat ladestander får du automatisk refusion af dit registrerede elforbrug.

Vil vil gerne gøre det så nemt og bekvemt for dig som overhoved muligt. Derfor tilbyder vi, som en del af vores serviceaftale, automatisk at godtgøre din elafgift for det registrerede forbrug af strøm, som du bruger til opladning af din elbil. På den måde slipper du for selv at gøre det.

Du kan læse meget mere om hvordan refusionen fungerer og hvad du skal være opmærksom på herunder.

5 GODE GRUNDE

Derfor skal du vælge en ladestander fra Velkommen

Brugervenlighed – App og digitalt display

Vores ladestander er let at betjene, og standeren har en digital skærm, som viser den aktuelle ladeeffekt og de optagede kW på det givne tidspunkt. Med Power Fuel app’en er det nemt og overskueligt at følge med i forbruget, samt starte/stoppe opladning.😍📱

Derfor skal du vælge en ladestander fra Velkommen

Fremtidssikret – Opfylder fremtidige lovkrav

Vores ladestander har en MID godkendt måler, og opfylder fremtidige lovkrav omkring specifikke komponenter. Den har ladestik type 2 og en ladeeffekt på op til 22kW, hvilket passer perfekt til den private brugere. Derudover har ladeboksen et fysisk relæ, hvor holdbarheden er dokumenteret. Dette sikrer ladeboksens levetid, når relæet aktiveres dag efter dag.⌚👩‍⚖️

Derfor skal du vælge en ladestander fra Velkommen

Holdbarhed – Aluminium og ikke plastik

Vores ladestander er lavet af pulverlarkeret aluminium, som sikre kvaliteten og gør den modstandsdygtig og hårdfør overfor det nordiske klima. Derudover tænker du på miljøet ved mindre brug af plastik og du slipper for en boks, som let kan blive beskadiget. 🔨🌬

Derfor skal du vælge en ladestander fra Velkommen

Ekstra service – Hjælp til refusion

Vi hjælper dig med at søge refusion af hele afgiften på kr. 1,12 pr. kWh uagtet af tidspunktet du lader på og mængden du oplader. Refusionsmuligheden er kommet som et led i udviklingen mod en grønnere fremtid. Der er nemlig indført den ordning, at du kan få refusion af din elafgift på de kWh strøm, som du forbruger, når din elbil bliver ladet igennem din private ladestander. 😍💰

Derfor skal du vælge en ladestander fra Velkommen

Stilren – Lækkert design

Ladestandere bliver i stigende grad en del af privatpersoners udendørs interiør. Standeren skal derfor gerne fremtræde simpel og tidløs ved siden af huset, indkørslen og carporten, samt at den, vigtigst af alt, selvfølgelig skal kunne oplade elbilen effektivt. Vores ladestander er ikke ’bare’ en ladestander, da vi også har et ønske om, at du får en ladestander, som gerne må være designmæssig lækker at kigge på, da den bliver en del af din ’udendørs-indretning’. 💎

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Det er i vores samarbejde med ladestanderfirmaet Power Fuel, at vi tilbyder dig en privat ladestander af højeste kvalitet.

Vi har også opridset 5 GODE GRUNDE, hvorfor vores ladestander er det rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil.
Bl.a. er den fremtidssikret og tilpasset det skandinaviske klima, samt vi ordner ansøgning omkring refusion af hele afgiften. Læs mere her.

 

Billedet af den flotte INCH-home model, som fås i samarbejdet mellem Velkommen x Power Fuel

Det er faktisk din bil som bestemmer hvor meget din private ladestander lader med. Vores ladestander INCH HOME har kapaciteten til at levere strøm til 100 km, efter bare en times opladning. Husk dog, at det afhænger af din bils optagede effekt.

 

Din ladeboks kræver et sikkert og ubrudt kredsløb, da de ledninger og installationer som du allerede har i din bolig er beregnet til husholdningsapparater. Installationen af din ladeboks kræver en udvidelse af den eksisterende eltavle, som skal trække et nyt kabel frem til der hvor du vælger at montere ladeboksen. Den placeres typisk på en carport eller en husvæg, afhængig af hvor du foretrækker at lade bilen.

For at gardere dig mod skader og strømsvigt, får du som en del af vores fordelagtige serviceaftale, installationen udført af en autoriseret elektriker, når du køber en ladeboks gennem Velkommen.

Der er selvfølgelig en række faktorer, der spiller ind på levetiden af en ladestander. Energistyrelsen har dog estimeret en forventet levetid på 10 år for en ladestander.

En installation af din Inch Home-ladestander koster 3.145,-

Læs mere her: INCH HOME

Standardinstallation hos Power Fuel indebærer en godkendt installation af erfarne installatører. Derudover får du professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti.

Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning.

Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning. Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Nedenfor har vi samlet de mest typiske ekstra ydelser.

Ekstraydelser kan blandt andet være stillads, skjult kabelføring i kanal eller indmuret i væg, samt udvendig tavle.

Nedgravning af kablet fra eltavlen til ladestanderen, hvis den for eksempel skal sidde i din carport.
Såfremt du selv udføre gravearbejdet er der tre krav du skal overholde:

 1. Gravearbejdet skal være udført inden elektrikeren kommer for at installere ladestanderen.
 2. Renden skal være 35 cm dyb og minimum 15 cm bred i hele rendens længde.
 3. Den opgravede jord skal ligge ved siden af renden, således at elektrikeren kan bruge den til at lægge kablet fast og afdække dækbåndet over kablet.

Såfremt renden ikke lever op til ovenstående, vil der komme en meromkostning i forbindelse med installationen.

Du skal selv dække renden, umiddelbart efter elektrikerens besøg, for at leve op til garantien.

Ligeledes er tømrer, murer eller maler ikke omfattet af standardinstallationen.

Vores installatørpartner kontakter dig inden for 48 timer i hverdage mellem 08.00 og 16.00. Du vil blive spurgt ind til ovenstående, således at vi kan give dig den bedste service og oplevelse.

Vi sørger for softwareopdatering, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt hjælper dig gennem vores support 24/7, som du altid kan ringe til ved behov for hjælp og vejledning.​
Desuden får du adgang til alle Power Fuels ladestandere landet over, så du altid er sikret strøm på din bil – uanset hvor du befinder dig.

Vores fordelagtige serviceaftale koster kun 69 kr./md., og du kan trygt nyde glæden ved din ladestander, uden at skulle bekymre dig og noget som helst.

Power Fuel samarbejder med Hubject. Det er et lade-fællesskab, hvor samtlige ladestanderfirmaer, udbyder deres tjenester gennem roaming. Det betyder, at du med Power Fuel ladestander kan benytte dig af ladestandere på tværs af tilknyttede selskaber. Du får altså adgang til et hav af ladestandere i både Danmark og Europa! Du kan tilgå tjenesten via din Power Fuels app.

Hubject er ikke tilgængeligt endnu, men bliver det indenfor kort tid.