Find dine rabataftaler i KlubVelkommen:

30 % rabat på Adidas.
23 % rabat på Mofibo.
30 % rabat på Legoland.
8 % rabat på Zalando.
15 % rabat på Tivoli.
50 % rabat på Jabra.
18 % rabat på Teeshoppen.
25 % rabat på Skallerup Seaside Resort.
2 mdr. rabat på Nextory.
45 dages rabat på Podimo.

… og mange flere. Rabataftalerne skifter løbende👇

Den eksklusive frie adgang til KlubVelkommen gælder alle og er til 0 kr. Du vil få adgang t.o.m. 31.01.2023.
Efterfølgende vil du automatisk få fjernet din adgang, hvis du i mellemtiden ikke har tilvalgt et Velkommen-produkt. Hvis du er Velkommen-kunde, får du automatisk ubegrænset fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen og dens mange rabataftaler og konkurrencer.

Få permanent adgang til KlubVelkommen

Tilpas efter dit behov

Udover 100% certificeret grøn strøm kan du også finde kvalitetsvarmepumper og private ladestandere. Derudover tilbyder vi attraktive mobilløsninger samt forsikringer og naturgas. Alle aftaler er fri gratis adgang til KlubVelkommen.

100% certificeret grøn strøm

Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm. Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid. Dit valg gør en forskel.

Varmepumpe

Det er i vores samarbejde med den tyske storproducent Viessmann, at vi tilbyder dig muligheden for at skifte til en Luft/vand-varmepumpe af høj kvalitet. Besparelse, bolig og miljø kan sagtens hænge sammen.

Privat ladestander

Det er i vores samarbejde med Power Fuel, at vi tilbyder en privat ladestander af højeste kvalitet. Vores ladestander skiller sig ud på flere punkter, og er det helt rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil.

Mobilaftale

Velkommens mobilpakker bruger TDC NETs mobilnetværk, som flere gange er kåret til Danmarks bedste. Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig.

Forsikring

I vores samarbejde med forsikringsselskabet ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at fordelsagtige forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Naturgas

Hos os får du en enkel naturgasaftale med stabil levering. Naturgas udleder mindre CO2 per produceret MJ energi end kul/olie.

Hvis du tilvælger et produkt fra Velkommen, vil du fortsætte med at have gratis adgang til KlubVelkommen efter endt prøveperiode 😍

Alle aftaler er inklusiv fri adgang til KlubVelkommen.

Kombiner og lav pakkeløsninger efter dit behov. Enkelt og overskueligt.
Alt samlet ét sted.

 

Svaret er JA!

Du kan hurtigt komme til KlubVelkommen og alle dine rabatter og eksklusive super tilbud ved at bruge Visma LogBuy app’en, som er platformen vi bruger til KlubVelkommen.

Det er en fordel at downloade KlubVelkommen via Visma LogBuy app’en, da det i nogle tilfælde kræver, at du kan fremvise dit medlemskab, for at kunne indfri rabatter til fx et restaurantbesøg eller køb i en fysik butik.

Vi gør opmærksom på, at brug af LogBuy app’en kan være betinget af, at du afgiver samtykke til at modtage markedsføringsmateriale. Ved deltagelse i konkurrencer hos eller ved indgåelse af rabataftaler med tredjeparter henviser vi til vilkårene hos den pågældende tredjeparter.

Download app’en her.

Klubvelkommen_visma_logbuy

 

Der er mange penge at spare gennem KlubVelkommens rabataftaler og tilbud.

En undersøgelse viser følgende om rabataftalerne i KlubVelkommen, som benytter Visma LogBuy‘s platform.

👉 En voksen kan årligt spare op til 11.000 kr.
👉 En familie (to vokse + to børn) kan årligt spare op til 17.000 kr.

Kilde til angivne besparelse finder du her.

FIND DINE RABATTER HER