Velkomsttilbud: Grøn el og 500 kr. rabat

Læs mere her på siden – eller ring 89 87 84 40

Velkommen til mere

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre elselskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt.

Billig-grøn-el

Grøn el

Bæredygtig energi fra danske og norske vindmøller og vandkræftværker.

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.

Bestil på 89 87 84 40

… eller gør det selv her på siden. Det tager kun 2 minutter.
Få-et-gratis-pristjek

Få et pristjek

Hvis du ikke ved hvad du betaler i dag – og ikke helt kan gennemskue din elregning, så har vi forsøgt at gøre det nemt for dig. Med vores prisberegner kan du få estimeret dit forbrug og din regning hos Velkommen.

Vi sammenligner din forventede pris med gennemsnitsmarkedet, for at give dig et grundlag at vurdere aftalen på. Prøv vores prisberegner på knappen herunder.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement. Dertil får du 500 kr. rabat på din første regning, så vi sikrer du kommer godt i gang. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på knappen herunder.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen får du billig strøm til lave priser til 0 kr. I abonnement. Den grønne omstilling er en kerne værdi i vores virksomhed, derfor har vi valgt udelukkende at levere grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Træ grøn el

Billigere end markedet

Vores priser har de sidste 12 måneder ligget under markedsgennemsnittet. Nogle elselskaber sætter skyhøje priser og har skjulte abonnementsbindinger – hos os taler vi lige ud af posen – og ønsker hverken, at du som vores elkunde skal føle sig snydt, eller betale unfair priser for el. Vi tilbyder blot grøn strøm til billige priser kombineret med kvalitetsorienteret kundeservice. Læs mere om vores elpriser lige herunder.

Velkomstkampagne – 500 kr.

Lige nu kan du få 500 kr. rabat på din første regning. Det betyder altså; en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement og 500 kr. rabat.

Det tager ca. 2 minutter at tilmelde sig og vi fratrækker automatisk dine 500 kr. på din første regning. 

Elregning der er til at forstå

Klar til grøn strøm?

Tilmeld grøn elaftale online

Bestil online

Følg linket – det tager ca. 2 minutter

Bestil på telefonen

Hvis du hellere vil snakke med os