Vinterkampagne!

Lige nu kan du få et par Apple AirPods med, når du vælger en mobilaftale hos Velkommen.

AirPods + Fri tale og 25GB data
299 kr.

og 149 kr./mdr. i abonnement

Du får:
 • AirPods til 299 kr.
 • Fri tale
 • 25 GB data
 • 9 GB data i EU
 • 149 kr. / månedligt
AirPods + Fri tale og 80GB data
99 kr.

og 199 kr./mdr. i abonnement

Du får:
 • Apple Airpods til 99 kr.
 • Fri tale
 • 80 GB data
 • 10 GB data i EU
 • 199 kr. / månedligt
Vælg mobil abonnement

Apple AirPods

Få de fantastiske Apple AirPods fra kun 99 kr.
Bestil mobil abonnement

Færdiggør din bestilling

Det tager ca. 3 minutter – og vi klarer resten.
Snak og surf løs nyt mobil abonnement

Snak og surf løs

Abonnementer med massere af indhold.

Du skal ikke snyde dig selv for:

Apple_AirPods_fordele

Lyd i verdensklasse

Med Apples AirPods er du sikret lyd i verdensklasse. Det er både det ydre og det indre der tæller – og udover deres stilrene og revolutionerende ydre, får du samtidig et indre, hvor kvaliteten er helt i top. Det er lige gyldigt om du streamer musik, begiver dig hen i en god lydbog eller noget helt tredje – for med Apples Airpods er du sikret den bedste lydkvalitet. Du skal da ikke snyde dig selv for uforlignelige lydoplevelser!

En følelse af frihed – uanset hvor du befinder dig

Apples AirPods scorer helt i top på brugervenlighedsbarometeret. De har en helt fantastisk synergi med dine andre Apple produkter, og går i samspil op i en højere enhed. Du tager dem blot ud af opladningsetuiet og så connecter de helt automatisk til din Ipad, Iphone, Mac eller hvad du nu ellers har – nemmere bliver det ikke. Du har måske oplevet at bøvle med besværlige ledninger og samtidig været afhængig af at skulle have din bluetooth device i hånden eller andet sted på kroppen, når du har været ude at træne, cyklet på arbejde osv. Det slipper du for med Apples AirPods! De trådløse enheder gør, at du kan have dine AirPods på uanset hvilken kontekst som du befinder dig i.

Apple_AirPods_fordele

Genial lyd med smarte servicefunktioner

Du skal da ikke snyde dig selv for at være en del af fremtidens intelligente teknologi. Apples AirPods giver dig et hav af unikke servicefunktioner, der gør brugssituationen til noget helt særligt. De indbyggede servicefunktioner omfatter blandt andet, en feature, der automatisk trykker på pauseknappen, når du tager den ene AirPod ud af øret. Når du tager den ind igen, tænder lyden med det samme pr. automatik. Desuden er Apples AirPods bundet op på stemmestyringsfunktionen, Siri. På den måde kan du selv justere lydstyrke, foretage opkald, få læst dine modtagne SMS’er op og nemt og enkelt skifte til den næste sang. Det er teknologi i verdensklasse!

Apple_AirPods_fordele

Et stilrent design

Med Apples AirPods behøver du aldrig mere at tænke over om dine høretelefoner ødelægger dit outfit, eller at store hørebøffer spolere din frisure. Dine AirPods er helt enkelte i et smukt og stilrent design, der i et langt stykke henad vejen, passer til stort set alting. Apples AirPods kommer i et genopladeligt etui, som både giver de bedste forudsætninger for optimal holdbarhed, med beskyttelse helt i top, og samtidig automatisk oplader dine AirPods med en batteritid i helt op til 24 timer.

Fordele som kunde i Velkommen

Med dit mobilabonnement hos Velkommen får du masser af fordele, og det her er bare nogle af dem…

Dækning i top kvalitet

Med dit mobilabonnement hos Velkommen er du sikret den bedste dækning. Vi samarbejder med TDC Net, der gennem en lang årrække har scoret helt i top for den bedste netværksoplevelse. Det er især på det mobile net, at TDC Net skiller sig ud, hvor mobilnettets hastighed bør fremhæves – både for en 4G og en 5G mobil. Faktisk er nettet hele 36% hurtigere på download, mens det er 43% hurtigere i forhold til upload, når det sammenlignes med andre mobilnet.

 

God_daekning

Lynhurtigt 5G

Den gode dækning gælder selvfølgelig også på det nye 5G-netværk. Som en del af vores mobilabonnementer kan du tilvælge 5G. Vores samarbejde med TDC Net betyder, at du vil kunne opleve 5G dækning næsten uanset hvor du befinder dig. Teknologisk Institut måler hvert år på dækning og hastigheder, og i 2021 dækkede TDC Nets 5G-dækning hele 98,4%. Desuden viste det sig, at 5G dækningen også er den mest effektive, da den var topscorer på hastighed og mest fejlfrie download og upload – du får faktisk ikke bedre.

5G_i_mobilabonnement

Du bliver en del af KlubVelkommen

Som kunde hos Velkommen bliver du en del af KlubVelkommen. Det betyder, at du får adgang til mere end 2.800 af landets mest attraktive rabataftaler, hvor du kan spare penge på tøj, fitness, rejser og meget mere. Vi har desuden indgået et samarbejde med Cmore, nextory og wype, hvor du vil få eksklusive fordele, når du er kunde hos os.

Utallige besparelser

Når du vælger din mobilaftale hos Velkommen får du altså både billige Apple AirPods, et mobilabonnement med masser af indhold, god dækning og adgang til besparelser i massevis.

 

 

KlubVelkommen

Bestil på bare 3 minutter

AirPods + Fri tale og 25GB data
299 kr.

og 149 kr./mdr. i abonnement

Du får:
 • AirPods til 299 kr.
 • Fri tale
 • 25 GB data
 • 9 GB data i EU
 • 149 kr. / månedligt
AirPods + Fri tale og 80GB data
99 kr.

og 199 kr./mdr. i abonnement

Du får:
 • Apple Airpods til 99 kr.
 • Fri tale
 • 80 GB data
 • 10 GB data i EU
 • 199 kr. / månedligt

Det med småt…

Tilbuddet gælder kun ved flytning af dit nummer til Velkommen og oprettelse af Fri tale & 25 GB til 149 eller Fri tale & 80 GB til 199 kr./mdr.

Gælder så længe laver haves eller frem til d. 31/12/2021. Samlet bindingsperiode på 6 mdr. Mindstepris: 1.193 kr. / 1.293 kr.

Ved fortrydelse skal AirPods returneres i original emballage. Manglende returnering medfører opkrævning på varens værdi (inkl. moms).

Abonnement og AirPods er samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Varen afsendes ved dato for flytning af nummer.