Billig strøm. Naturligvis.

Lige nu får du en valgfri streamingtjeneste med i 6 mdr., når du tilmelder dig grøn strøm fra Velkommen.

Velkommen til mere

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre elselskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt.

Billig-grøn-el

Grøn el

Bæredygtig energi fra danske og norske vindmøller og vandkræftværker.

Variabel pris

Du får en elaftale med variabel pris, der følger markedet og betaler kun for dit forbrug.

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.
Få-et-gratis-pristjek

Få et pristjek

Hvis du ikke ved hvad du betaler i dag – og ikke helt kan gennemskue din elregning, så har vi forsøgt at gøre det nemt for dig. Med vores prisberegner kan du få estimeret dit forbrug og din regning hos Velkommen.

Vi sammenligner din forventede pris med gennemsnitsmarkedet, for at give dig et grundlag at vurdere aftalen på. Prøv vores prisberegner på knappen herunder.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement. Dertil får du 6 måneders Netflix, Spotify eller Disney +, så vi sikrer du kommer godt i gang. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på knappen herunder.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen får du billig strøm til lave priser til 0 kr. I abonnement. Den grønne omstilling er en kerne værdi i vores virksomhed, derfor har vi valgt udelukkende at levere grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Træ grøn el

Billigere end markedet

Vores priser har de sidste 12 måneder ligget under markedsgennemsnittet. Nogle elselskaber sætter skyhøje priser og har skjulte abonnementsbindinger – hos os taler vi lige ud af posen – og ønsker hverken, at du som vores elkunde skal føle sig snydt, eller betale unfair priser for el. Vi tilbyder blot grøn strøm til billige priser kombineret med kvalitetsorienteret kundeservice. Læs mere om vores elpriser lige herunder.

Velkomstkampagne – Streaming i 6 mdr.

Lige nu kan du få en valgfri streamingtjeneste med i din bestilling. Ja, du læste rigtigt – 6 måneders Netflix, Spotify eller Disney + og en grøn elaftale. Vi kører kampagnen til de første 50 der tilmelder sig, så vent ikke for længe.

Det tager ca. 2 minutter at tilmelde sig.