Billig strøm – naturligvis.

Lige nu får du et par AirPods med når du tilmelder dig grøn strøm fra Velkommen.

Velkommen til mere

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre elselskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt.

Velkommen_Billig_grøn_el

Grøn el

Bæredygtig energi fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Variabel pris

Du får en elaftale med variabel pris der følger markedet og betaler kun for dit forbrug.
Velkommen_Gratis_abonnement

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.
Faa-et-gratis-pristjek

Få et gratis pristjek

Kunne du have sparet penge med en anden elaftale? Med vores prisberegner behøver du ikke selv sidde med lommeregneren og de store regneark. Vi har lavet et værktøj, hvor du kan sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement. Dertil får du et par AirPods, så vi sikrer du kommer godt i gang. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på knappen herunder.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen får du billig strøm til lave priser til 0 kr. I abonnement. Den grønne omstilling er en kerne værdi i vores virksomhed, derfor har vi valgt udelukkende at levere grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Træ grøn el

Billige priser på grøn el

Vores produkter har variable priser, som i hele 2020 har ligget under markedsgennemsnittet – og dette selvom vi kun sælger grøn strøm. I grafen kan du se vores gennemsnitspriser i både øst og vest for 2020 sammenlignet med gennemsnitsprisen for variable produkter på markedet.

Husk at gennemsnitsprisen i 2020 ikke nødvendigvis er et udtryk for prisen i dag, da vores produkter følger de variable priser på elmarkedet. Du kan se vores aktuelle produkter og priser herunder.

Vest
Øst

Velkomstkampagne – AirPods

Lige nu kan du få et par AirPods med i din bestilling. Ja, du læste rigtigt. Et par AirPods og en grøn elaftale. Vi kører kampagnen så længe lager haves, så vent ikke for længe.

Det tager ca. 2 minutter at tilmelde sig.