Billig strøm – naturligvis.

Lige nu får du 400 kr. på din elkonto, når du tilmelder dig grøn strøm fra Velkommen.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får en grøn variabel elaftale til 0 kr. i abonnement og 0 kr. i oprettelse. Dertil får du 400 kr. sat ind på din elkonto som bliver fratrukket din første elregning. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på knappen herunder.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen tilbyder vi billig strøm til lave priser, helt uden oprettelsesomkostninger eller abonnementsgebyrer. Vi er stærkt engagerede i den grønne omstilling og som en del af vores kerneværdier leverer vi udelukkende grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker til vores kunder. Du får altså:

✅ 0 kr. i oprettelse.
✅ 0 kr. i abonnement til Velkommen.
✅ 100% certificeret grøn strøm uden merpris.
✅ Variabel elpris aftale som følger markedet + et lille tillæg på 0,1875 kr./kWh (prisen er inkl. moms).
✅ Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
✅ Fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen.

Træ grøn el

Velkomstkampagne – 400 kr. rabat

Når du skifter til Velkommen får du lige nu for 400 kr. kredit ind på din konto. Hvad betyder det?

Det betyder, at din næste elregning er 400 kr. billigere end den oprindelige pris. På den måde sikrer vi, at du fra starten af mærker forskellen som kunde hos Velkommen.

Det tager ca. 2 minutter at tilmelde sig. 

Spar penge på din elregning med vores smarte elpris app📱

Er du træt af at betale høje elregninger? Vil du gerne tage kontrol over dit strømforbrug og spare penge samtidig? Så er vores smarte elpris app lige noget for dig!

Med vores app kan du nemt og hurtigt følge med i de aktuelle elpriser, og planlægge dit strømforbrug i overensstemmelse med dem. Det betyder, at du kan undgå at bruge strøm, når priserne er høje, og i stedet spare penge ved at bruge strøm, når priserne er lave. Det er en simpel, men effektiv måde at sænke dine elomkostninger på.

Vores app giver dig også en oversigt over dit samlede strømforbrug, så du kan få en bedre forståelse af, hvor meget strøm du bruger, og hvor du kan skære ned på dit forbrug for at spare endnu mere. Det er en nem og bekvem måde at overvåge dit energiforbrug og spare penge på samme tid.

Find link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor.