Invitér og få mer'!

Kom med til festen. Prisfesten!

Byd familie og venner indenfor i Velkommen-varmen og få 1.000,- kr. til deling, altså 500,- kr. til jer hver! 


Når du henviser en ny kunde til Velkommen kvitterer vi med 1.000,- kr., som vi deler mellem jer. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at henvise flere til os - så får du bare dine 500,- kr. flere gange. Så altså, jo flere der hopper med ombord som ny Velkommen-kunde, jo mere sparer du. 

Så let får du din rabat

1. Invitér familie, venner og bekendte til Velkommen


2. De ringer til kundeservice på 7080 7800 eller opretter sig på dit unikke link og bruger dig som reference på deres bestilling


3. Vi klarer resten og I får begge 500,- kr. rabat på næste regning - så nemt er det

Terms

Det med småt...

Vores invitér og få mer' koncept har nogle betingelser. Det skal det have for både vores - og din - sikkerheds skyld!
Sub Block Close

  1. Du kan invitere ligeså mange du har lyst til - og du får selvfølgelig 500 kr. pr. produkt der sælges.
  2. Hvis der sker en annullering af en ordre, vil henvisningen ikke være gyldig.
  3. Du er selv ansvarlig for at overholde dansk lov i forbindelse med dine henvisninger. Du skal her være opmærksom på, at du ikke må rette henvendelse til andre forbrugere uanmodet via eksempelvis email, sms og opkald uden foregående aftale herom. Du kan ved henvendelse til Velkommen blive oplyst om en person du tiltænker at kontakte har frabedt sig at blive kontaktet af Velkommen. Sagt med andre ord, så betyder dette at du kun må rette henvendelse til andre forbrugere via telefon og email, så længe de har givet dig eller Velkommen tilladelse hertil.
  4. Hvis vi oplever mistænkelig adfærd eller konceptet på anden måde bliver brugt på en utilsigtet måde, har Velkommen mulighed for at fratage enkelte kunders mulighed for at benytte "Invitér og få mer'"-konceptet.

Rabat så det batter!

Vi lever af glade kunder og derfor vil vi gerne give tilbage, når du deler din Velkommen-viden med venner, familie og kolleger. Derfor har vi lavet konceptet Invitér og få mer'. Det er vores måde at sige tak, til alle Jer, som henviser os til jeres nære. 

Er der 10 personer i dit netværk, som henviser dig ved bestilling, sparer du 5.000 kr. Dén rabat kan du komme langt med på både mobil, bredbånd og el! Og du er selvfølgelig velkommen til at bruge pengene på andre af vores produkter end dét du har i forvejen.


Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.

1

TILFØJ FLERE PRODUKTER OG FÅ STØRRE MIT HJEM BESPARELSE

KR

Normalpris pr. md.:

9900

Total pris med Mit Hjem pr. md.:

9900