Invitér og få mer'!

Få 1.000 kr. til deling når du henviser en ny kunde

Nyd godt af rabat på din regning med vores henvisningsprogram

Byd familie og venner indenfor i Velkommen-varmen og få 1.000,- kr. til deling, altså 500,- kr. til jer hver, når du henviser en elkunde!

Når du henviser en ny kunde til Velkommen kvitterer vi med 1.000,- kr., som vi deler mellem jer. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at henvise flere til os - så får du bare dine 500,- kr. flere gange. Så altså, jo flere der hopper med ombord som ny Velkommen-kunde, jo mere sparer du.

Rabat så det batter!
Vi lever af glade kunder og derfor vil vi gerne give tilbage, når du deler din Velkommen-viden med venner, familie og kolleger. Derfor har vi lavet konceptet Invitér og få mer'. Det er vores måde at sige tak, til alle Jer, som henviser os til jeres nære.

Er der 10 personer i dit netværk, som henviser dig ved bestilling, sparer du 5.000 kr. Dén rabat kan I komme langt med på jeres elregning!

Så let får du din rabat

1

Invitér.

Invitér familie, venner og bekendte til Velkommen.

2

Tilmeld.

Del dette link: velkommen.dk/henvis og brug dit kundenummer i feltet "henvisning".

3

Nyd rabatten.

Vi klarer resten og I får begge 500,- kr. rabat på næste regning - så nemt er det.

Terms

Det med småt...

Se betingelserne her.
Sub Block Close

Vores invitér og få mer' koncept har nogle betingelser. Det skal det have for både vores - og din - sikkerheds skyld!

  1. Du kan invitere ligeså mange du har lyst til - og du får selvfølgelig 500 kr. pr. produkt der sælges.
  2. Hvis der sker en annullering af en ordre, vil henvisningen ikke være gyldig.
  3. Du er selv ansvarlig for at overholde dansk lov i forbindelse med dine henvisninger. Du skal her være opmærksom på, at du ikke må rette henvendelse til andre forbrugere uanmodet via eksempelvis email, sms og opkald uden foregående aftale herom. Du kan ved henvendelse til Velkommen blive oplyst om en person du tiltænker at kontakte har frabedt sig at blive kontaktet af Velkommen. Sagt med andre ord, så betyder dette at du kun må rette henvendelse til andre forbrugere via telefon og email, så længe de har givet dig eller Velkommen tilladelse hertil.
  4. Hvis vi oplever mistænkelig adfærd eller konceptet på anden måde bliver brugt på en utilsigtet måde, har Velkommen mulighed for at fratage enkelte kunders mulighed for at benytte "Invitér og få mer'"-konceptet.
Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.