Information om indefrysningsordningen

Sådan skal du forholde dig:

Nyhed 27.09.2022

Et bredt flertal i Folketinget blev d. 23/9 enige om en aftale om vinterhjælp set i lyset af de stigende energipriser.

Ny aftale om indefrysningsordningen
Som en håndsrækning til de mange danskere, der er hårdt ramt af inflationen og de ekstraordinære høje energipriser, har regeringen og de politiske partier som en del af vinterhjælpspakken vedtaget en indefrysningsordning. Ordningen giver blandt andet danskerne mulighed for at få indefrosset en del af deres energiregning.

Dette ved vi lige nu
Ordningen træder i kraft den 1. november 2022. Det skal fremhæves, at konkrete detaljer ift. nævnte endnu ikke kendes, og det er derfor ikke muligt for vores kundeservice at svare på de spørgsmål, som du måtte have omkring ordningen.

Lige så snart vi har detaljerne for ordningen og processen på plads, vil du kunne læse om det her på siden.

Du kan læse mere om Finansministeriets udmelding omkring indefrysningsordningen her.

Vil du holdes opdateret?
Ønsker du at få automatisk information omkring indefrysningsordningen, når der er noget nyt i sagen, så skriv dig op vi nedenstående link.

Spørgsmål og svar

Vi er i fuld gang med, at forberede håndtering af opgaven.

Så snart at de konkrete detaljer kendes, og hvad du skal gøre, for at få indefrosset en del af din energiregning, så vil du kunne læse om det her på siden.

Ønsker du at få automatisk information omkring indefrysningsordningen, når der er noget nyt i sagen, så skriv dig op her.

Det er udmeldt, at ordningen for indefrysning af en del af din energiregning gælder i 12 måneder. Herefter har du 1 års afdragspause, hvorefter du skal betale det indefrosne beløb tilbage til dit energiselskab over 4 år.

Ønsker du at få automatisk information omkring indefrysningsordningen, når der er noget nyt i sagen, så skriv dig op her.

Information vedrørende pressemødet den 23.09.22

Sådan skal du forstå udmeldingerne:

Nyhed 23.09.2022

Et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om en aftale om vinterhjælp set i lyset af de stigende energipriser, der er fulgt som en konsekvens af den høje inflation.
Det meddeler Finansministeriet fredag morgen. I en pressemeddelelse fortæller ministeriet, at aftalen bliver præsenteret fredag klokken 9.40 i Finansministeriet ved Christiansborg.

Ifølge pressemeddelelsen er regeringen, Venstre, SF, De Radikale, Enhedslisten, De Konservative, Danmarksdemokraterne, Alternativet og Moderaterne med i aftalen.

De overordnede punkter i aftalen er:

– Midlertidig forhøjelse af børne- og ungeydelsen
– Indefrysningsordning for husholdninger
– Indefrysningsordning for virksomheder
– Midlertidig lempelse af den almindelige elafgift
– Bedre forsyning af træpiller
– Skrotningsordningen udvides med træpillefyr
– Forøgelse af pulje til udrulning af fjernvarme
– Forøgelse af pulje til etableringsstøtte
– Forøgelse af tilskud til afkobling af gasnettet
– Lempelse af elafgift for varmepumper
– Sænkning af eltariffer via flaskehalsindtægter

Det skal fremhæves, at konkrete detaljer ift. nævnte endnu ikke kendes.
Der forefindes derfor endnu ikke yderligere information.

Vil du holdes opdateret?
Ønsker du at få information omkring fremlagte fra regeringen, når der er noget nyt i sagen, så skriv dig op vi nedenstående link.

Vi har i øjeblikket meget travlt med henvendelser i kundeservice

Vi får på nuværende tidspunkt mange henvendelser omkring de høje energipriser og energikrisen generelt. Vores kundeservice arbejder på højtryk for at tage imod de mange henvendelse, som lige nu beklageligvis skaber længere kø.

Vi løber hurtigt, og gør alt hvad vi kan for dig.
Vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, som dette måtte medbringe.

Vil du vide, hvornår strømmen er billigst?

Udnyt de billigste timer og spar penge
Få tilsendt dagens elpriser hver morgen – helt uforpligtende!

Her skiller vi os ud

Hjælp og vejledning

Tingene skal være gennemsigtige og til at forstå. Derfor har vi udarbejdet diverse forskellige guides, samt sparetips, artikler og gode råd, som kan give dig et godt overblik og forståelse for tingene.
Altid lige ved hånden.

Gratis adgang til KlubVelkommen

I KlubVelkommen har vi samlet nogle af landets mest attraktive rabataftaler, gode tilbud og et hav af konkurrencer med flotte præmier til dig – helt gratis. Ved mindst ét produkt fra Velkommen får du nemlig gratis adgang til KlubVelkommen. 😍💰
Spar mange penge – En undersøgelse viser at du via rabataftalerne i KlubVelkommen, kan spare optil 11.000-17.000 kr. årligt.💰

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen bliver du en del af familien. Og en familie hjælper hinanden. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Du skal føle dig velkommen. Velkommen i familien.