Billig strøm – naturligvis.

Klimavenlig strøm til 0 kr. i abonnement.

Velkommen til mere

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre elselskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt.

Velkommen_Billig_grøn_el

Grøn el

Bæredygtig energi fra danske og norske vindmøller og vandkræftværker.
Velkommen_Gratis_abonnement

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.
Velkommen_Tilmeld_groen_elaftale_online

Bestil på 2 minutter

Og så klarer vi resten. Nemmere bliver det ikke.
vindmoeller_groen_energi

Få et gratis pristjek

Kunne du have sparet penge med en anden elaftale? Med vores prisberegner behøver du ikke selv sidde med lommeregneren og de store regneark. Vi har lavet et værktøj, hvor du kan sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på knappen herunder.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen får du billig strøm til lave priser til 0 kr. I abonnement. Den grønne omstilling er en kerne værdi i vores virksomhed, derfor har vi valgt udelukkende at levere grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Træ grøn el

Billige priser på grøn el

Vores produkter har variable priser, som i hele 2021 har ligget under markedsgennemsnittet – og dette selvom vi kun sælger grøn strøm. I grafen kan du se vores gennemsnitspriser i både øst og vest for 2021 sammenlignet med gennemsnitsprisen for variable produkter på markedet.

Husk at gennemsnitsprisen i 2021 ikke nødvendigvis er et udtryk for prisen i dag, da vores produkter følger de variable priser på elmarkedet. Du kan se vores aktuelle produkter og priser herunder.

Vest
Øst
Chart by Visualizer
Chart by Visualizer

Grøn strøm

Vi indkøber certifikater, der stammer 100% fra grønne kilder svarende til dit forbrug. På den måde bidrager du til en grønnere verden gennem dit strømforbrug. Tilmeld dig i dag og støt den grønne omstilling.

Det tager ca. 2 minutter at tilmelde sig.

groen_stroem_i_danmark