Skift elselskab nemt

Skift elselskab

Vidste du, at der er ingen forskel på kvaliteten af el? Strøm er strøm – derfor kan der være penge at spare med en ny elaftale.

3 simple steps – så har du en ny elleverandør

Tilmeld grøn elaftale online

Tilmeld dig online

Du kan hurtigt og nemt tilmelde dig grøn strøm fra Velkommen her på siden.
Vi klarer resten

Vi klarer resten

Du skal ikke foretage dig yderligere. Vi klarer nemlig alt det praktiske for dig.
Billig grøn elaftale

Nyd en grøn elaftale

Nu kan du blot læne dig tilbage og nyde en grøn og billig elaftale.

Overgangsperioden forklaret

Hvad sker der “omme bagved” når du skifter elleverandør?

Vi opsiger din nuværende aftale

Det er heldigvis nemt og ubesværet at skifte elselskab. Når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”Godkend tilmelding”, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Vi varetager dine interesser overfor den tidligere elleverandør. Det betyder, at dit tidligere elselskab automatisk får besked, når du vælger at skifte eludbyder. Du behøver derfor ikke selv at kontakte din tidligere leverandør af el, for at opsige din aftale – det gør vi nemlig for dig!

 

 

Overgangsperiode til ny eludbyder

Vi estimerer dit forbrug

Når tilmeldingen er gået igennem, sørger vi for at orientere os om estimater for dit forventede forbrug. Det gør vi fordi man i Danmark, betaler en månedlig- eller kvartalsvis acontobetaling for strøm.

Acontobeløbet er en estimering af dit strømforbrug, og baserer sig på en gennemsnitlig beregning for dit årlige forbrug af el. Det er dog indrettet sådan med el, at acontobeløbet baserer sig på dit foregående års forbrug. Derfor kan man opleve, at elregningens beløb svinger og ikke er den samme måned for måned eller pr. kvartal. Det skyldes, at man ofte bruger mere strøm i nogle perioder (især vinterhalvåret), hvorfor elregningen vil være højere i denne periode.

 

 

Overgangsperiode til nyt elselskab

Vi begynder leveringen

Når vi har opsagt dit abonnement hos din nuværende udbyder, samt indhentet estimater om dit nuværende forbrug, er vi klar til at levere strømmen til dit hjem. Strømmen går altid aktiv d. 15 eller 16. i måneden. Hvis du skifter til os efter d. 1., kan du ikke være sikker på, at din strøm når at gå aktiv til d. 15 eller 16. i den indgående måned.

Når skiftet til en ny elleverandør er gået igennem, aflæses din elmåler. Senest 6 uger efter, at du har skiftet til en ny eludbyder, vil du have krav på en slutopgørelse fra din tidligere udbyder af el.

Levering af grøn strøm

Det tager kun et øjeblik at skifte

Har du 2 minutter? Så klarer vi resten.

Tilmelding på 2 minutter

Du skal følge linket herunder og udfylde tilmeldingen.

Vi klarer resten

Vi kontakter og opsiger din nuværende eludbyder, samt indhenter oplysninger om dit estimerede strømforbrug.

Læn dig tilbage og nyd en grøn elaftale

Nu kan du med god samvitighed læne dig tilbage og nyde din grønne strøm.
Tilmeld billig grøn elaftale

Værd at vide

Du kan tilmelde en ny elaftale online lige her – det tager bare 2 minutter at skifte.

Vi kontakter og opsiger nemlig din nuværende eludbyder, samt indhenter oplysninger om dit estimerede strømforbrug.

Der er ingen forskel på kvaliteten af strøm, og der kan faktisk være penge at spare med en ny elaftale.

Vi har lavet et værktøj, hvor du kan sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser på linket her.

Når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”Godkend tilmelding”, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Vi giver dit tidligere elselskab automatisk besked, når du vælger at skifte eludbyder.

Når du har tilmeldt dig, kan blot læne dig tilbage og nyde en grøn elaftale.

Siden 2003 har der været frit elvalg i Danmark. Det betyder, at du helt frit kan vælge din foretrukne elleverandør.

Elnettet i Danmark

Det samme – bare anderledes

Vidste du, at der ikke er nogen forskel på kvaliteten af din el – og at du uanset valget af elleverandør, altid vil få den samme el ud igennem din stikkontakt. Derfor er elregningen det ideelle sted at spare penge, så længe din eludbyder opfylder dine behov. Den eneste forskel når du skifter eludbyder er bare, at du nu modtager opkrævningen fra en anden virksomhed

Når du vælger Velkommen som din elleverandør, får du den samme strøm ud af kontakten. Forskellen er dog bare, at du får det til en billig pris – og er sikker på vi kun indkøber grøn el til vores kunder.

Hvorfor vælge Velkommen?

Udover vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt, så fokuserer vi også på både prisen og produktet.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen får du grøn strøm til gode priser og 0 kr. i abonnement. Den grønne omstilling er en kerneværdi i vores virksomhed, derfor har vi indtil nu udelukkende købt grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker til vores kunder. Hvis du vælger en aftale hos os, så sørger vi selvfølgelig også for at købe grønne certifikater for 100% af dit forbrug i fremtiden.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Grøn el fra danske vindmøller

Gode priser, god kundeservice og nemme regninger.

Hos Velkommen vægter vi højt, at det hverken skal være dyrt eller besværligt at være elkunde. Med en elaftale hos os får du en kombination af vores 3 kerneværdier – eminent kundeservice, regninger der er til at forstå og sidst men ikke mindst, at det skal være billigt at være elkunde i Danmark.

Vi gør det nemt og overskueligt for dig at skifte elselskab med en tilmeldingsformular der tager bare 2 minutter.

I 2020 lå vores elpriser under markedsgennemsnittet på variable produkter – og dette selvom vi kun sælger grøn strøm. Det kan du læse meget mere om herunder.

Gode priser på grøn strøm

Vil du også hjælpe klimaet?

Vi indkøber certifikater, der stammer 100% fra grønne kilder – på den måde er du sikret grøn strøm. Tidligere har vi købt certifikater fra både norsk vand og dansk vind, og vi vil i fremtiden selvfølgelig også sørge for at indkøbe 100% fra grønne energikilder for dit forbrug.

Grøn strøm fra vandkraftværker
GrønEl
Certificeret-grøn-strøm
Med dette produkt får du:
  • 100% certificeret el fra grønne kilder
  • Gratis oprettelse
  • Lav elpris der følger markedet