Få en elaftale der giver mening

Skift til Velkommen og få en variabel grøn elaftale til 0 kr. i abonnement og oprettelse.

Hvad får du ved tilmelding?

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre elselskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement og oprettelse. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen tilbyder vi billig strøm til lave priser, helt uden oprettelsesomkostninger eller abonnementsgebyrer. Vi er stærkt engagerede i den grønne omstilling og som en del af vores kerneværdier leverer vi udelukkende grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker til vores kunder. Du får altså:

✅ 0 kr. i oprettelse.
✅ 0 kr. i abonnement til Velkommen.
✅ 100% certificeret grøn strøm.
Variabel elpris aftale med afregning time for time med strøm til indkøbspris med tillæg 0,04 kr./kWh (prisen er inkl. moms).
100% certificeret grøn strøm med 0,15 kr./kWh i Grøn Kompensation (prisen er inkl. moms). Dette dækker bl.a. indkøb af grønne certifikater.
✅ Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
✅ Fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen.

Træ grøn el

Fri adgang til KlubVelkommen

Hos Velkommen ønsker vi at give vores kunder så mange fordele som muligt. Derfor får du som kunde hos os automatisk adgang til KlubVelkommen, som giver dig adgang til nogle af landets mest attraktive rabataftaler og tilbud, til bl.a. rejser, oplevelser, shopping og meget mere.

Spar penge på din elregning med vores smarte elpris app

Er du træt af at betale høje elregninger? Så er vores smarte elpris app lige noget for dig!

Med vores app kan du nemt og hurtigt følge med i de aktuelle elpriser, og planlægge dit strømforbrug i overensstemmelse med dem. Det betyder, at du kan undgå at bruge strøm, når priserne er høje, og i stedet spare penge ved at bruge strøm, når priserne er lave. Det er en simpel, men effektiv måde at sænke dine elomkostninger på.

Vores app giver dig også en oversigt over dit samlede strømforbrug, så du kan få en bedre forståelse af, hvor meget strøm du bruger, og hvor du kan skære ned på dit forbrug for at spare endnu mere. Det er en nem og bekvem måde at overvåge dit energiforbrug og spare penge på samme tid.

Find link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor.

Velkommen til mere

Velkommen_Billig_grøn_el

Grøn el

Bæredygtig energi fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Variabel pris

Du får en elaftale med variabel pris der følger markedet og betaler kun for dit forbrug.
Velkommen_Gratis_abonnement

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.