Der er penge at spare

Vi hjælper dig til besparelser, hvor det er muligt

Sparetips sendt direkte til dig – spar penge i dagligdagen.
Elpris-app’en: Spar på elregningen ved at udnytte de billigste timer.
Konkurrence-reminder: Skal vi holde dig opdateret om nye konkurrencer?

Sådan sparer du på energien i påsken

Påsken er for mange danskere koblet sammen med traditioner, hygge, ferie og sammenkomster. Men når vi samles sker der ofte også det, at vi bruger en del mere strøm, end vi normalt gør i hverdagen.

Men der er hjælp at komme efter, så det ikke går ud over elregningen. Vi har nedenfor samlet nogle gode råd til besparelser af energien i påskedagene – selvfølgelig uden at det går ud over hyggen!

Strømpyraminden og andre sparetips

Spar med Strømpyramiden
Strømpyramiden fra SparEnergi hjælper dig, når du går på jagt efter strømslugerne i dit hjem. Den er bygget op på samme måde, som den velkendte madpyramide, hvor man skal spise mest fra bunden. I strømpyramiden kan man med fordel spare mest i bunden.

Fyld opvaskemaskinen op, og skru ned for temperaturen
Fyld opvaskemaskinen helt op, og vask ved lavere temperatur. Hvis opvasken klares ved 50/55 °C i stedet for 65 °C, bruger det 10-20 % mindre strøm. Du kan spare optil 480 kr./år.

Ovn vs. brødrister
✅ Tænd først ovnen, når manden sættes ind. Og sluk 5-10 min. før maden er færdig. Det sparer 10-25 % af energiforbruget.
✅ Rist brødet på en brødrister i stedet fro i ovnen. Så bruger du 90 % mindre strøm.

Vidste du dette?

Slip for standbyforbrug – der er penge at spare
Standbyforbrug er dine apparaters elforbrug i dvale, sleep mv. Det kan være over 1.200 kr. om året og er typisk højere for apparater med smart styring.

Spar på både vand og varme
Mange af os tænker nok ikke så meget over det i hverdagen, men prisen for 1 m3 koldt vand er ca. 75 kr., mens prisen for varmt vand er 40-100 kr. oveni. Varmt vand er altså markant dyrere.

Derudover kan du spare meget vand ved at standse spild fra løbende vandhane eller toilettet, som er den værste synder;

💧Lige fra det løber, så det er svært at se: 275 liter/døgn, som svarer til 100 m3/år. Dette koster dig ca. 7.400 kr./år.

💧💧 Til det løber, med uro på overfladen: 1.100 liter/døgn, som svarer til 400 m3/år. Dette koster dig ca. 29.400 kr./år

 

Fordelene ved en elaftale fra Velkommen

Undgå merudgifter

Et månedligt abonnement til din elleverandør kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Med et abonnement på 19 kr./mdr. går du fx glip af 14 gratis tøjvaske*, som pengene eller kunne have gået til.

Velkommen kommer dyre abonnementer til livs, og du får derfor 0 kr. i abonnement til Velkommen.

*Beregningen bygger på en vaskemaskine 9 kg på 0-5 år med forbrug 0,59 kWh./gang og en elpris på 2,2 kr./kWh inkl. transport og afgifter. Data er Sparenergi.dk.

Udnyt strømmen når den er billigst

Med et elprodukt fra Velkommen er din aftale altid med variabel elpris. Det vil sige, at dit forbrug aflæses time for time.

Du kan derfor med fordel udnytte de billigste timer og spare penge på elregningen.
Download vores elpris app og få et enkelt og overskueligt overblik over elpriserne.

Baseret 100 pct. på vedvarende energikilder

Vi følger forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm og den såkaldte bladordning.

Dit elprodukt fra Velkommen har ét blad (Kategori 2): Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen er nærværende kundeservice vigtigt. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Vi sidder derfor klar til at snakke med dig på både telefon, mail og chat.

Ekstra besparelser og nyttig viden via KlubVelkommen

Vi vil gerne hjælpe dig til besparelser, hvor det er muligt💰
Her på siden hjælper vi dig til ekstra besparelser og nyttig viden; få sparetips, prøv vores quiz eller spar ekstra i hverdagen med vores KlubVelkommen Rabatuniverset.

Med et produkt fra Velkommen får du eksklusivt fri adgang til vores KlubVelkommen Rabatunivers med masser af ekstra besparelser i form af rabataftaler og tilbud.