En elaftale som er til at forstå

Med en elaftale fra os sikrer du dig 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i abonnement. Du får 100% certificeret grøn strøm til indkøbspris med variabel elpris og et lavt kWh-tillæg.

Vi giver dig personlig kundeservice, du kan downloade vores frie app, og vi hjælper dig godt i gang som kunde med en grundig introduktion.

Vælg grøn strøm til gavn for dig og miljøet.

Fyld dit hjem med god energi

6 fordele ved en elaftale fra Velkommen

✔️ 0 kr. i abonnement.
✔️ Variabel elpris.
✔️ Grøn strøm.
✔️ Personlig kundeservice.
✔️ Elpriser time for time i app’en.
✔️ Ekstra besparelser i Klubvelkommens Rabatunivers.

Vi er sammen om at skabe en grønnere fremtid – start med dit valg af elaftale.

Læs uddybende om punkterne her👇

Pristjek din nuværende elaftale

Overvejer du at skifte elaftale?
Vi har 100% certificeret grøn strøm.

Med vores prisberegner kan du hurtigt sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser – måske kan du spare penge ved at skifte til en grøn elaftale fra os.

Værd at vide

Det korte svar er:

  • 0 kr. i  oprettelse.
  • 0 kr. i abonnement til Velkommen.
  • Variabel elpris aftale med afregning time for time med strøm til indkøbspris med tillæg 0,04 kr./kWh (prisen er inkl. moms).
  • 100% certificeret grøn strøm med 0,15 kr./kWh i Grøn Kompensation (prisen er inkl. moms). Dette dækker bl.a. indkøb af grønne certifikater.
  • Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
  • Massevis ekstra besparelser med fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.

Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm. Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid, og det vil vi gerne vise ansvar omkring.

I perioder kan du også opleve at vi kører med specialtilbud, hvor det er muligt at støtte et godt formål med din elaftale hos Velkommen. Vi har eksempelvis samarbejde med Copenhagen Pride, Den Danske Naturfond samt fodboldklubben Fremad Amager.

Vil du gerne modtage grøn strøm med variabel elpris fra Velkommen og samtidig støtte op omkring den grønne omstilling for dig som forbruger?

Der er et par faktorer, som du må forholde dig til, for at du kan vælge den elaftale, der passer bedst til din husstand. Dette omhandler dit elforbrug samt om du ønsker at biddrage til den grønne omstilling med grøn strøm

Hvordan ser dit elforbrug ud?
For at det overhovedet giver mening at se på forskellige elselskaber og vælge den bedste aftale, skal du kende dit elforbrug. Du skal altså starte med at finde ud af, hvor mange kWh din husstand typisk bruger på et år.

Ønsker du grøn strøm?
Du bør gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker at bidrage til et mere klimavenligt strømforbrug. Flere elselskaber tilbyder i dag “grøn strøm”. Det er et klimavenligt alternativ til den “almindelige” strøm og kommer fra vedvarende energikilder som vindmøller, solcelleanlæg og vandkraft.

Ved at vælge en grøn elaftale er du med til at fremskynde, at en større del af strømmen i elnettet i fremtiden vil komme fra vedvarende energikilder.

Ved en fastprisaftale, betaler du et fast beløb per kWh for en periode.  Med en fast pris vil du ofte komme til at betale lidt mere end ved en variabel pris.

Skarp pris på grøn strøm
Hos Velkommen tilbyder vi dig kun en variabel elaftale. Det tilbyder vi, da denne type aftale næsten altid vil være den billigste for dig. Med en variabel pris vil prisen på din aftale følge markedsprisen for el. Prisen du betaler for el, kan derfor variere fra måned til måned – og dette er i langt de fleste tilfælde til din fordel. Ofte vil du ved valg af variabel pris få en lidt lavere månedlig udgift.

Vores produkter har variable priser, som i hele 2021 har ligget under markedsgennemsnittet – og dette, selvom vi kun sælger grøn strøm

Fast-vs-variabel-el

Du tænker måske, at det er besværligt og bøvlet at skifte elselskab. Men det er det ikke. Det er faktisk ganske simpelt. Du kan nemt, enkelt og hurtigt tilmelde dig online.
Tilmeldingen tager kun 2 minutter, og så klarer vi alt det praktiske i forbindelse med skiftet.

Du skal blot klikke på ”bestil” ved den ønskede elaftale.

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan få et komplet overblik over din elaftale og meget mere.

Husk at du som kunde får fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset og massevis af rabataftaler og tilbud.

Priser og produkter er forskellige fra leverandør til leverandør. Det bedste råd til at finde den bedste elleverandør for dig er, at du først og fremmest skaber dig et overblik over hvilke elselskaber, der findes, deres priser og produkter. Brug eventuelt sammenligningshjemmeside såsom eltesten.dk.

Hos Velkommen indkøber vi certifikater for strømmen, der svarer til alle vores kunders samlede strømforbrug fra 100 % vedvarende energikilder. Vi har indtil nu indkøbt strøm produceret fra to kilder: vind og vand. Den primære årsag til valget af disse kilder er, at vi med vind og vand har at gøre med vedvarende energikilder, der altid er tilgængelige.

Den grønne strøm du får igennem Velkommen stammer fra vedvarende energikilder kategori 2.
Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Læs mere om forbrugerombudsmandens mærkningsordning her 

Hvad er grøn strøm?

Der er intet elselskab, som kan garantere dig hvilken strøm, der kommer ud af dine stikkontakter.

Når vi – og andre – indkøber strømmen, så bliver al strøm blandet sammen i elnettet. Det betyder, at din strøm, der kommer ud af kontakterne er en blanding af al den strøm, som bliver produceret. Det er rigtig smart, så undgår vi nemlig, at en masse strøm går til spilde.

Uanset om du skal flytte ind på en ny adresse eller ikke skal flytte lige nu, så har vi gjort det nemt for dig.

Skal du flytte ind?
Når du flytter adresse skal du huske at tilmelde dig en elaftale – det har vi forsøgt at gøre så nemt som overhovedet muligt for dig.

Vi flytter automatisk din aftale med, når du flytter adresse
Slip for bøvl og stress når du skal flytte adresse.
Med vores “Flyt Med” koncept skal du ikke længere huske at afmelde og tilmelde igen. Vi har gjort det nemt for dig, ved at flytte din elaftale med, når du skal flytte ind på din nye adresse – og når du skal flytte ud igen.

Vi forstår godt, hvis du har svært med at finde rundt i elregningens mange poster.
Din elregning består faktisk af flere forskellige dele, og i princippet får du to regninger samlet i én. Du kan læse mere om de enkelt komponenter her.

Vi har også lavet trin-opdelt guide til dig, hvor din regning gennemgås og deles op punkt for punkt.

Vidste du for eksempel:
Dit private elforbrug er det eneste beløb, som du og dit elselskab kan justere og ændre på.
De to andre beløb er ren viderefakturering, og derfor ikke noget som hverken du eller vi har indflydelse på. Dit elselskab opkræver dog beløbene for Staten og til dit netselskab, hvorefter det videresendes.

Svaret er JA!

Du kan nemt og enkelt følge med i dit forbrug på selvbetjeningen MitVelkommen.

Du finder blandt andet:
 
1️⃣ Forsiden med din nuværende saldo og et overblik og dit forbrug de sidste par måneder.
2️⃣ Mine data hvor du finder dine personlige oplysninger og faktureringsadresse. Her kan du også skifte din adgangskode til selvbetjeningen.
3️⃣ Mit abonnement hvor du kan se alt, hvad der er tilknyttet dit valgte abonnent, måler-specifikation og din forbrugeradgang til energinet.dk.
4️⃣ Mit forbrug hvor du bl.a. kan se dit forbrug for en ønsket periode og se godkendte aflæsninger.
5️⃣ Mine betalinger hvor du bl.a. kan finde og downloade dine fakturaer/regninger, få et overblik over dine betalinger, indbetale en engangsbetaling eller tilføje en tilbagebetalingskonto, hvis du skal have overført penge retur.
6️⃣ Skift betalingsmetode hvor du kan vælge eller skifte til din fortrukne betalingsform. Du kan også se din nuværende form for betalingsform.
7️⃣ Timeaflæst forbrug hvor du kan få fremvist dit forbrug for ønsket periode i en graf og det nøjagtige kWh-forbrug.