Vores bredbånd

Tjek din hastighed

Billigt og stabilt bredbånd? Indtast din adresse nedenfor og lad mål-o-meteret måle, hvilke bredbåndshastigheder du kan få derhjemme, på arbejdet eller i sommerhuset.
i
Indtast din adresse og find hastigheden vi kan levere hjemme hos dig
Kampagne

Bredbånd

Op til 100/Mbit
239 kr. / md.
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 1434 kr. Normalpris 289 kr./md.
Sub Block Close

Mindstepris

*Strømpriser

Vores strømprodukter med variabel pris er er forbrugsafregnet. Det vil altså sige, at du betaler for den strøm du bruger, til en pris som løbende følger den variable pris på elmarkedet. Til denne variable pris, skal der tillægges omkostninger til transport, el-afgifter, samt PSO.

Mindsteprisen er udregnet på baggrund af ordets betydning - og er altså den mindste pris du muligt kan betale. I den faktiske verden, vil du selvfølgelig have et forbrug af strøm, det er dog meget individuelt hvad den enkelte husstand bruger af strøm, hvorfor regninger vil variere. Du kan finde vores gennemsnits-priser nederst på siden - og kan her udregne din forventede betaling. Hvis du har brug for hjælp, vil vi også meget gerne assistere med at få overblik over dit forventede forbrug i vores kundeservice. Du kan altid kontakte kundeservice på 7080 7800.  


Betalingsgebyrer

Mindste­prisen er beregnet ud fra billigste betalingsmetode.

For vores mobil-, bredbånds- og fastnet-produkter er betalingen gratis ved tilmelding af kortbetaling. Der tillægges et gebyr for tilmelding til Betalings­service på 9,75 kr. pr. regning. 

For vores el-produkter er betalingen gratis ved tilmelding af kvartalvis betaling hos Betalingsservice. Der tillægges et gebyr på 19 kr. pr. regning ved månedlig betaling hos Betalingsservice eller ved kortbetalinger.

Særlige vilkår gælder for registrerede i RKI. Kontakt kundeservice for mere information.

Bredbånd med smæk på. Og smæk for skillingen

Et stabilt bredbånd med smæk på. Øh, d’oh! Selvfølgelig! Men det er faktisk slet ikke sikkert, at din udbyder kan give dig det. Med Velkommen får du bredbånd så det halve kunne være nok: Bedst, billigt- og bredest. For selvfølgelig dækker vi hele landet, både bøhland og byer!


Oplev uden afbrydelser

Bredbånd fra Velkommen tilbyder klart den bedste surfing. Også helt ude på kanten af vestkysten i Cold Hawaii. Og det er ret indlysende, at en stabil forbindelse med en ordentlig hastighed er afgørende for oplevelsen! Både når vi downloader og surfer musikvideoer, videoer med folk, der slår sig eller kattevideoer. Og når vi streamer. For vi streamer som aldrig før og streaming har i dén grad givet flow-TV et par sendeflade!


Mere end halvdelen af alle danskere, altså ca. 3 mio. af os, ser Netflix, HBO, Viaplay og hvad de nu hedder alle sammen, mindst én gang om ugen. Det er derfor ret sandsynligt, at du er en af dem. 3 ud af 10 husstande har oven i købet mindst ét abonnement på streamingtjenester. 


Og med Velkommen bredbånd kan du bare streame løs, her får du nemlig film, TV-serier og dokumentarer helt uden afbrydelser.


Wireless Router

Brugervenlig, trådløs router

Vi vil gerne gøre det nemt at håndtere WiFi i hjemmet, og derfor får du en trådløs router med den nyeste teknologi. Du skal ikke bruge yderligere end denne ene boks. Der er ingen besværlige installa­tions­pro­ces­ser og din for­bin­delse virker med det samme.
Sub Block Close

Installation

Installation

Du tilslutter boksen (routeren) ved at trække et kabel (medfølger) fra dit tele­fon­stik til boksen, og sætte strøm til. Der er ingen besværlige installa­tions­pro­ces­ser, og din for­bin­delse virker med det samme. Og hvis du er en af de få, der mangler tele­fon­stik i hjemmet, så sender vi en dygtig tekniker, der installerer det hele. (Teknikerbesøg 999 kr.)
0 kr.
Sub Block Close

Gå ned på bredbånd?! Det kommer ikke til at ske!

Med gaming kan du selvfølgelig heller ikke gå ned på bredbånd! En forbindelse der lagger? Glem det! Og faktisk det værste, du kan byde en gamer (ud over faste sengetider). Så få det nu fixet – med bredbånd fra Velkommen.


Hver tredje 13-årige dreng bruger i hverdagene 4 timer på at game – i weekenden meget mere. Det viser en undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed. Og det er den vej, det går – og E-sportshold som Astralis og North scorer kassen på skydespil. Men mindre kan gøre det – og du kan jo begynde med at installere en ordentlig bredbåndsforbindelse – også selv om du ikke har en 13-årig med et umætteligt gamerbehov derhjemme. For verden bliver jo ikke mindre digital. 


Og vi tager til enhver tid imod udfordringen i en bredbåndstest fordi vi ved, at vi, med vores samarbejde med TDC, leverer den bedste forbindelse via TDC’s bredt dækkende og effektive kobberkabler.


Kan du se fidusen?

Med vores bredbånd låner vi dig markedets bedste trådløse router med den nyeste teknologi, som er det eneste, du skal bruge for at komme op og køre. 


Routeren er supernem at installere – hvis du kan samle et IKEA-møbel, bør det være til at gå til, men vi gør det selvfølgelig gerne for dig. Gør du det selv, koster det dig selvfølgelig ikke en krone. Og herfra går det bare i fuld fart derudaf.


Lægger du dit mobilabonnement sammen med dit bredbånd hos os, er der endnu mere at spare – det er jo dét, der er hele fidusen ved Velkommen. 


For udover i forvejen konkurrencedygtige priser på vores abonnementer, bliver det kun billigere af at lægge dem sammen hos os.

Data Prices

Bredbåndspriser

Alle priser er i DKK og inkl. moms. Der tages for­be­hold for pris­ændrin­ger og tryk­fejl.
Sub Block Close

Bredbåndspriser

Abonnement
Bredbånd
Pr. måned. Op til 100 Mbit/s1
289,00 kr./md.
Oprettelse
Inkl. bredbåndsudstyr
0,00 kr.
Forsendelse
Fragt af udstyr
0,00 kr.
Installationstyper
Gør-det-selv
Installation du selv laver
0,00 kr.
Godt-i-gang
Installation med tekniker inkl. telefonstik og kabeltrækning
999,00 kr.
Fallback
Hvis gør-det-selv-installation ikke kan lade sig gøre
1.099,00 kr.
Tillæg ved gravning
Tillægsafgift ved installation der kræver gravning.2
1.299,00 kr.
Andre ydelser
Fast IP-adresse
I nogle tilfælde kan det være en fordel at have den samme IP-adresse, hver gang du går på nettet. hjemme­netværk, kan du risikere at miste adgang til syste­merne, hvis din IP-adresse pludselig ændrer sig.
40,00 kr.
Adresseflytning
Ekskl. installation med tekniker
0,00 kr.
Skift abonnement
Pr. skift til mindre abonnement
99,00 kr.
Spærringsgebyr
Ved manglende betaling
100,00 kr.
Opgørelsesgebyr
Administrationsgebyr ved opsigelse
100,00 kr.
Forgæves teknikerbesøg
Kunden er ikke til stede på adressen på den aftalte dato
499,00 kr.
Ødelagt/bortkommet router
Kunden sender ikke routeren retur efter endt abonnement
699,00 kr.
Betalingsgebyrer Nets/BS
Kortbetaling
Pr. kortbetaling
0,00 kr.
Regning via brev
Pr. regning sendt via brev
49,00 kr.
Betalingsservice (BS)
Du betaler ved at tilmelde dine regning fra Velkommen til Betalingsservice, du har efterfølgende mulighed for at ændre betalingsmetoden
9,75 kr.
Technician Assistance

Dedikeret service

Du kan altid kontakte Velkommens kunde­service og få hjælp til din for­bin­delse.
Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.

1

TILFØJ FLERE PRODUKTER OG FÅ STØRRE MIT HJEM BESPARELSE

KR

Normalpris pr. md.:

9900

Total pris med Mit Hjem pr. md.:

9900