Services og tilvalg til dit mobilabonnement

På denne side finder du uddybende information om vores forskellige tilvalg og services til alle vores mobilabonnementer. Uanset hvilket abonnement der passer bedst til dine behov, har vi ekstra tjenester og muligheder, der kan tilpasse det til dine præferencer og gøre din mobiloplevelse endnu bedre

5G i dit mobilabonnement

Hos Velkommen stræber vi efter at give vores kunder den bedste oplevelse. Derfor er 5G inkluderet i flere af vores mobilabonnementer, så du kan nyde lynhurtig dataforbindelse. Find oversigt over alle vores mobilpakker her.

Er du allerede blevet fristet til et abonnement fra Velkommen uden 5G er det altid muligt at tilkøbe for kun 29kr./md.

 

 

glad_mand_telefon_5G

Du kan nemt og enkelt få eSIM

ESIM er en digital udgave af det fysiske simkort, som du kender.

Med indlejret SIM-kort behøver du aldrig mere bekymre dig om at skifte eller miste dit SIM-kort. Når du bliver mobilkunde hos Velkommen vælger du selv om du vil skifte dit fysiske simkort ud med et eSIM.

Du kan vælge eSIM når du køber mobilabonnement hos Velkommen.

glad_kvinde_mobil_esim

Tilkøb af datadelingskort

Med et datadelingskort har du mulighed for at fordele data mellem flere af dine enheder og/eller med andre personer. Har du for eksempel børn, der skal underholdes på tablet, eller skal du følge med i to fodboldkampe samtidigt? Så er datadeling helt ideelt.

Er du nysgerrige på fordele ved datadelingskort kan du læse mere her: Hvad er datadelingskort?

Med et mobilabonnement fra Velkommen kan du tilkøbe et datadelingskort ved at logge ind på din selvbetjening og gå ind under Abonnement → Dit simkort →  Bestil og rediger dit datadelingskort.

Det koster kun 29 kr. / md.

 

Mor_barn_tablet_deling_data
tablet_familie_glade

Bliv en del af Danmarks bedste netværk

Hos Velkommen vil vi vores kunder det godt. Derfor bruger vi TDC NET, der er det mest fejlfrie netværk på markedet. Oplev friheden med et lynhurtigt og stabilt internet med Danmarks bedste dækning med vores store udvalg af mobilpakker og mobilt bredbånd.

Mulighed for tilkøb af ekstra GB

Mobilabonnementer fås med mange forskellige GB data, og det er fjollet at betale for mere, end du egentlig bruger. Hvor mange GB, du har behov for, afhænger af dit daglige dataforbrug. Er du i tvivl om hvor mange GB du egentlig har behov for, så kan du med fordel læse: Hvor mange GB data bruger man på en måned?.

Med et mobilabonnement hos Velkommen har vi gjort det nemt og enkelt at tilkøbe ekstra 20 GB data til kun 29 kr./md.

 

kvinde_mobil_på_farten

Mobilabonnement med ekstra besparelser

Vidste du, at vi tilbyder en række unikke fordele, til dig der er Mobil kunde hos Velkommen?

Som medlem af vores Rabatunivers KlubVelkommen kan du få rabat på streamingtjenester og samtidig vælge frit mellem flere forskellige streamingtjenester til hele familien.

Det koster ingenting at være medlem, og du kan finde masser af rabatter og tilbud på alt fra streamingtjenester, oplevelser, måltidskasser, tøj, elektronik, take-away og meget, meget mere.

Du kan frit tilmelde dig  her.
streaming_tjenester_rabatunivers

Værd at vide

Du kan tilkøbe datadelingskortet på vores selvbetjening under ”Abonnement” → ”Dit simkort → ”Bestil og rediger dit datadelingskort”.

Find vej til selvbetjening her

Det koster kun 29 kr. / md.

Du kender måske det med, at du har en masse GB data tilovers i dit mobilabonnement, og i netop det tilfælde kan et datadelingskort være en rigtig god idé. Selvom et datadelingskort koster ekstra, kan det være rigtig godt givet ud. På den måde går den data, du har tilovers ikke til spilde.

Hos Velkommen kan du tilkøbe et datadelingskort for kun 29 kr. om måneden. Her kan du få op til 3 ekstra simkort, som du eksempelvis kan bruge i din tablet, bærbare PC eller en hvilken som helst anden mobil enhed, der understøtter dit SIM-kort. På den måde får du mest muligt ud af dit mobilabonnement.

Er du i tvivl om hvor meget GB data du bruger om måneden, og om et datadelingskort kunne være noget for dig? Så kan du heldigvis nemt og enkelt selv gå ind og tjekke i din smartphones indstillinger. Det du skal gøre er:

  • Har du en Iphone skal du følge trinene: Indstillinger → Mobil → Forbrug af mobildata.
  • Har du i stedet en Android telefon skal du følge trinene: Indstillinger → Dataforbrug.

Ser du i dine indstillinger, at du langt fra har brugt den datakapacitet, som der ellers er inkluderet i dit abonnement, kan et datadelingskort helt sikkert være at foretrække. På den måde kan du få mulighed for at udnytte alt den data, som du betaler for.

Med et mobilabonnement hos Velkommen har vi gjort det nemt og enkelt at tilkøbe ekstra 20 GB data til kun 29 kr./md.

Find vej til selvbetjening her

Er du i tvivl om hvor hvor mange GB data du egentlig  har brug for om måneden, gør vi dig forhåbentligt meget klogere i denne artikel. : Hvor mange GB data bruger man på en måned?

eSIM er en digital udgave af det fysiske simkort, som du kender.

Med indlejret SIM-kort behøver du aldrig mere bekymre dig om at skifte eller miste dit SIM-kort. Når du bliver mobilkunde hos Velkommen vælger du selv om du vil skifte dit fysiske simkort ud med et eSIM.

Du kan vælge eSIM når du køber mobilabonnement hos Velkommen.

Find komplet eSIM guide her

I Velkommen tilbyder vi et bredt udvalg af produkter med data i EU, der spænder fra 10 GB til hele 25 GB.

Alle vores mobilabonnementer inkluderer data i EU, hvilket betyder, at du kan bruge din data uden bekymringer, når du rejser inden for EU. Dette giver dig mulighed for at nyde mere afslappede ferier, forretningsrejser eller andre ophold i EU.

Du kan finde en komplet liste over alle EU-landene, som dit abonnement hos os dækker, her.

Det er nemt, enkelt og hurtigt at få et mobilabonnement hos Velkommen. Du skal blot klikke på ”bestil” ved det mobilabonnement, der passer bedst til dit behov. Når du klikker ”bestil”, er du kun et par enkelte trin fra et nyt mobilabonnement – for eksempel skal du vælge, om du vil have et nyt mobilnummer, eller om du vil flytte dit nuværende mobilnummer over til Velkommen. Det tager ikke meget mere end 2 minutter, og herefter klarer vi resten for for dig. Det bliver ikke meget nemmere.

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan få et komplet overblik over dit mobilabonnement og meget mere.

Med et mobilabonnemnt hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan tilkøbe ekstra data, skifte mobilabonnement og meget mere. Du tilgår selvbetjeningen her eller på vores hjemmeside, hvor du logger ind med dit individuelle login.

Find vej til selvbetjening her

Vi mener det når vi siger, at du kan få Danmarks bedste netværk. Vi bruger nemlig TDC NET som flere gange er blevet kåret til landets bedste. På den måde skal du aldrig tænke over, hvor dit netværk rækker. Det dækker nemlig i hele landet, uanset om du befinder dig på landet, i toget eller noget helt tredje – så er du altid sikret dækning på din mobil.

Læs mere her: Bedst i test: Danmarks suverænt bedste mobile netværk