Mobilabonnement priser i Danmark og udlandet

Her finder du det fulde overblik af priser og gebyrer for et mobil abonnement hos Velkommen

Mobilpakke 10/10

Mobilpakke FRI/60

Mobilpakke FRI/100

Den store pakke inkl. 5G

Find her yderligere priser i Danmark og udlandet

Generelle priser for Velkommen

Med et abonnement fra Velkommen betaler du ikke efter forbrug, men betaler et fast beløb hver måned for en vis mængde data og tale.

Udover de overstående mobilabonnement priser kan du her se Velkommens generelle priser, herunder prisen for et særligt godt nummer.

Aktuelle udlandspriser fra Danmark til udlandet

Dyk ned i vores seneste opdaterede priser og find ud af, hvor rimeligt det er at holde kontakten med venner, familie og forretningssamarbejdspartnere over hele verden.

Uanset om du har brug for at ringe til et familiemedlem i en fjern del af verden eller til at koordinere forretningsopkald på tværs af grænser, kan vores aktuelle priser fra Danmark til udlandet hjælpe dig med at få et overblik af priser for dine internationale samtaler.

Udlandspriser fra udlandet til Danmark

Her kan du se, hvad det koster at bruge din mobil, når du er i udlandet.

Brug mobilen på ferien i udlandet. Om du er i et fjernt land eller koordinerer globale forretninger, vil du allerede nu kunne skabe dig et overblik over priser på SMS, MMS, opkald mm. fra udlandet til Danmark.

Se en samlet liste over alle lande i EU som dit abonnement hos os vil dække over, her👇

Services og tilvalg til dit mobilabonnement

Uanset hvilket abonnement der passer bedst til dine behov, har Velkommen ekstra tjenester og muligheder, der kan tilpasse dit mobilabonnement til dine præferencer og gøre din mobiloplevelse endnu bedre.

Værd at vide

Hos Velkommen kan du få et mobilabonnement med masser af indhold fra 99 kr.

Du snakke og chatte ligeså tosset du vil med et mobilabonnement fra Velkommen – vi har nemlig fri tale og sms inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere om vores mobilabonnementer ved at klikke her.

Med et mobilabonnement hos Velkommen kan du vælge mellem henholdsvis 3 eller 21,5 GB data i EU. Se her på siden, hvad denne mængde data svarer til.

Hos Velkommen tilbyder vi fri oprettelse, når du bestiller et mobilabonnement – og så er du ovenikøbet sikret et netværk, der dækker hele Danmark – uanset hvor i landet du bor.

Når du bestiller et mobilabonnement fra Velkommen er der 6 måneders binding.

Hos Velkommen kan du vælge mellem 10, 20 eller 25 GB data i EU. Hvis du er i tvivl om, hvilke lande EU dækker over, kan du klikke på “Se priser for udlandet” længere oppe på siden. Her har vi samlet en liste over alle lande i EU.

Når du har data og roaming i EU inkluderet i dit mobilabonnement, betyder det, at du kan anvende internettet og komme i kontakt med dem derhjemme, når du befinder dig i et EU land. Vi har data i EU inkluderet i alle vores mobilabonnementer, så du ikke skal bekymre dig om at bruge data når du er i EU. På den måde kan du slappe mere af, når du er på ferie, forretningsrejse eller noget helt tredje, på det punkt – så længe du rejser inden for EU.

Læs mere om data i EU.

Hos Velkommen har vi 6 måneders binding. Når der står mindstepris for dit abonnement, dækker betegnelsen over den samlede pris for abonnementet i 6 måneder. Oprettelsen er selvfølgelig til 0 kr. Så hvis du ikke vælger nogle ekstra tilvalg end dem, der allerede er inkluderet i dit abonnement, vil mindstreprisen være et udtryk for prisen på dit mobilabonnement i et halvt år.

Måden du betaler på afhænger af, hvordan du har tilmeldt dig. Du kan både betale med kort, med girokort eller ved at have tilmeldt dig betalingsservice. Du betaler månedligt for dit mobilabonnement, og du får en faktura fra os hver måned.

Du kan se dine nuværende og tidligere fakturaer på “Min Selvbetejning”. Den finder du på vores hjemmeside eller ved at klikke her.

Det afhænger af, om du har valgt at flytte dit nummer over til os, eller om du har oprettet et nyt nummer.

Hvis du har flyttet dit nummer til os, så tager vi kontakt til dit gamle selskab og sørger for, at nummeret bliver flyttet over og at dit gamle abonnement bliver opsagt.

Hvis der skulle være binding tilbage på dit nuværende abonnement, så venter vi med at flytte dig, til bindingen er slut. På den måde undgår du dobbelte regninger. Hvis du ønsker det, kan vi dog godt tvinge din flytning igennem. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 7080 7800 hver mandag-fredag ml. 9-17 for at høre mere om dine muligheder.

Hvis du køber et abonnement hos os med et nyt nummer, skal du selv sørge for at opsige din gamle aftale. Det skyldes, at vi ikke kan tage kontakt på dine vegne, når der ikke sker en nummerflytning. Du kan typisk opsige dit abonnement på din nuværende udbyders hjemmeside – eller ved at ringe til deres kundeservice.