Velkomsttilbud – 6 måneders telefoni til 0 kr.

Betingelser for kampagnen

Varen, et mobilabonnement med Fri tale og 20 GB data (8 GB i EU), indgår i vores Velkomsttilbud og skal oprettes særskilt efter tilmelding til elaftalen. Vi sender link til oprettelse, så det er muligt selv at vælge detaljer som overflytning af nummer, nyt nummer, tilvalg af datadelingskort, etc. Vi sender link til oprettelse indenfor fem hverdage efter din tilmelding til kampagnen.

Bemærk, at velkomsttilbuddet er en del af din elaftale hos Velkommen og kun gælder for tilmeldinger i perioden 01.01.2021 til 31.03.2021.

Den vare, du får som en del af Velkomsttilbuddet, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Hvis du fortryder indgåelsen af din elaftale hos Velkommen, ophæves tilbuddet om 6 måneders telefoni til 0 kr.. Læs nærmere herom nedenfor.

Særligt om returnering af varen, hvis du fortryder elaftalen
For elaftalen gælder der en samlet bindingsperiode på 6 måneder. Det betyder, at aftalen kan opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst når der er gået 5 måneder fra aftalens indgåelse (dvs. når bindingsperioden er udløbet). Derefter kan du til enhver tid opsige aftalen med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Du har imidlertid fortrydelsesret, hvilket betyder, at du inden for 14 dage fra din tilmelding til elaftalen hos Velkommen kan træde tilbage fra aftalen. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du kontakte os på følgende e-mailadresse: kundeservice@velkommen.dk eller tlf. 70807800.

Bemærk dog, at hvis du fortryder aftalen, vil mobilabonnementsaftalen til 0 kr. i 6 måneder ligeledes blive fortrudt. Du kan dog anmode om at forsætte til normalpris på 99 kr. / md.

Klageadgang og øvrige vilkår
Hvis du ønsker at klage, bedes du i første omgang sende en mail til kundeservice: kundeservice@velkommen.dk. Herefter vil Velkommen gennemgå sagens oplysninger og træffe en beslutning på baggrund heraf.

Hvis du ikke er enig i Velkommens beslutning, kan du klage til:

Ankenævn for Energiområdet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 41 71 50 00 eller på post@energianke.dk www.energianke.dk.

Se i øvrigt vores generelle forretningsbetingelser på https://velkommen.dk/leveringsbetingelser