Læsetid: 3 min.

8 streamingtjenester du skal kende

Streamingtjenester

Du sidder i din sofa og er klar til at finde ud af, hvad du skal se på TV’et. Du kan vælge mellem ”breaking news” (fx storken er landet i Sønderjylland, en prins er flyttet til udlandet eller Corona-tallet stiger…) på den ene kanal, ”Dirty Dancing” sendt for tredje gang i denne uge på den anden kanal eller et norsk program om boligindretning på den tredje. Der er en grund til, at streamingtjenesterne bliver flere og flere og vokser og vokser. Herunder kan du finde en oversigt samt indhold over otte forskellige streamingtjenester:

#1 Netflix

Streamingtjenesten vi ikke kan eller vil komme udenom. Netflix fik i første kvartal af 2020 15,7 mio. nye abonnenter. Det er knap 9 mio. flere abonnenter, end hvad de regnede med. Hvorfor så vild en stigning? COVID-19 selvfølgelig. Har man behov for underholdning under en lock-down, er Netflix et must. Du kan se priser på et abonnement hos Netflix her.

#2 C More

Amerikanske, britiske og en masse nordiske serier. Udvalget er ikke det største, men det er nøje udvalgte serier og film. Der er derudover en hel del børnevenligt indhold og en golfpakke, der kan tilkøbes. Du finder prisen for et abonnement samt udvalget af film og serier, hos C more, på deres hjemmeside ved at klikke her.

#3 Viaplay

Er du fan af TV3’s programmer, kan du med fordel vælge at have et Viaplay-abonnement. Her kan du streame underholdningsprogrammer som ”Fangerne på Fortet”, ”Luksusfælden”, ”Masterchef” osv., og du kan vælge populære serier som ”Bones”, ”Grey’s Anatomy” og ”Prison Break”. Viaplay udbyder en række forskellige abonnementer – blandt andet til den, der vil streame sport, have tv- kanaler i deres abonnement eller til den, der blot vil have adgang til film og serier. Se Viaplays priser her.

#4 Discovery+

På Discovery+ finder du et bredt udvalg af reality-tv, sport, dokumentarer, danske og amerikanske programmer og programmer fra Discovery. Du kan fx se ”Ex on the Beach” og ”Politijagt”, og hvis du tilvælger sportspakken, kan du se landsholdets VM-kval kampe.
Hos Discovery+ kan du vælge den abonnementspakke, der passer til dit streamingbehov. Du kan få et overblik over de forskellige abonnementer hos Discovery+ hvis du klikker her.

#5 HBO Nordic

Her er streamingtjenesten med nogle af de allerbedst producerede serier. De verdenskendte serier som ”Game of Thrones” og ”True Detective” giver dig mange timers underholdning i den bedste kvalitet, og det er HBO Nordics helt egne produktioner. Du finder prisen på et abonnement hos HBO Nordic lige her.

#6 Disney+

Endelig er den her! I september blev Disney+ lanceret i Danmark, og du kan nu igen se alt fra ”Find Nemo” til ”The Simpsons”. Du får adgang til Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, og de har tilmed spillet med musklerne overfor de andre streamingtjenester og lavet en virkelig stærk pris, som du finder på deres hjemmeside ved at klikke her.

#7 Hayu

Elsker du reality-tv, er det her streamingtjenesten for dig. Du finder et udvalg af over 6.000 afsnit af en lang række realityprogrammer. Fx ”Keeping up with the Kardashians”, ”The real housewives of…” og mange andre. Det er muligt at downloade afsnittene, så du kan se dem, når du er på farten. Prisen for et abonnement hos Hayu kan du se her.

#8 TV2 Play

Her finder du primært TV2’s egenproducerede indhold. Du kan f.eks. se de danske serier ”Badehotellet”, ”Rita” og ”Klovn”, og vælger du favoritpakken, kan du også se live-tv. Du kan yderligere tilkøbe adgang til TV2 Sport og TV2 Sport X, og du kan få adgang til streamingtjenesten med og uden reklamer alt efter, hvilket abonnement du vælger. Få et overblik over TV2 Plays udvalg af abonnementspakker her.