Læsetid: 2 min.

8 streamingtjenester du skal kende

Du sidder i din sofa og er klar til at finde ud af, hvad du skal se på TV’et. Du kan vælge mellem ”breaking news” (fx storken er landet i Sønderjylland, en prins er flyttet til udlandet eller Corona-tallet stiger…) på den ene kanal, ”Dirty Dancing” sendt for tredje gang i denne uge på den anden kanal eller et norsk program om boligindretning på den tredje. Der er en grund til, at streamingtjenesterne bliver flere og flere og vokser og vokser, og herunder kan du finde en oversigt over otte forskellige streamingtjenester:

#1 Netflix
Streamingtjenesten vi ikke kan eller vil komme udenom. Netflix fik i første kvartal af 2020 15,7 mio. nye abonnenter. Det er knap 9 mio. flere abonnenter, end hvad de regnede med. Hvorfor så vild en stigning? COVID-19 selvfølgelig. Har man behov for underholdning under en lock-down, er Netflix et must.

Pris:
Basis: 79 kr./md.
Standard: 99 kr./md.
Premium: 129 kr./md.
#2 C More
Amerikanske, britiske og en masse nordiske serier. Udvalget er ikke det største, men det er nøje udvalgte serier og film. Der er derudover en hel del børnevenligt indhold og en golfpakke, der kan tilkøbes.

Pris:
99 kr./md.
#3 Viaplay
Er du fan af TV3’s programmer, kan du med fordel vælge at have et Viaplay-abonnement. Her kan du streame underholdningsprogrammer som ”Fangerne på Fortet”, ”Luksusfælden”, ”Masterchef” osv., og du kan vælge populære serier som ”Bones”, ”Grey’s Anatomy” og ”Prison Break”.

Pris:
Viaplay Film og Serier: 99 kr./md.
Viaplay Sport: 309 kr./md.
Viaplay Total: 339 kr./md.
#4 Dplay
På Dplay finder du et bredt udvalg af reality-tv, sport, dokumentarer, sport, danske og amerikanske programmer og programmer fra Discovery. Du kan fx se ”De Unge Mødre” og ”Politijagt”, og hvis du tilvælger sportspakken, kan du se herrelandsholdets kampe.

Pris:
Underholdning: 99 kr./md.
Underholdning og Sport: 179 kr./md.
#5 HBO
Her er streamingtjenesten med nogle af de allerbedst producerede serier. De verdenskendte serier som ”Game of Thrones” og ”True Detective” giver dig mange timers underholdning i den bedste kvalitet, og det er HBO Nordics helt egne produktioner.

Pris:
99 kr./md.
#6 Disney+
Endelig er den her! I september blev Disney+ lanceret i Danmark, og du kan nu igen se alt fra ”Find Nemo” til ”The Simpsons”. Du får adgang til Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, og de har tilmed spillet med musklerne overfor de andre streamingtjenester og lavet en virkelig stærk pris.

Pris:
59 kr./md.
589 kr./år
#7 Hayu
Elsker du reality-tv, er det her streamingtjenesten for dig. Du finder et udvalg af over 6.000 afsnit af en lang række realityprogrammer. Fx ”Keeping up with the Kardashians”, ”The real housewives of…” og mange andre. Det er muligt at downloade afsnittene, så du kan se dem, når du er på farten.

Pris:
49 kr./md.
#8 TV2 Play
Her finder du primært TV2’s egenproducerede indhold. Du kan fx se de danske serier ”Badehotellet”, ”Rita” og ”Klovn”, og vælger du favoritpakken, kan du også se live-tv. Du kan yderligere tilkøbe adgang til TV2 Sport og TV2 Sport X, og du kan få adgang til streamingtjenesten med og uden reklamer alt efter, hvilket abonnement du vælger.

Pris:
Basis m/u reklamer: 49/79 kr./md.
Favorit m/u reklamer: 109/139 kr./md.
Favorit + sport m/u reklamer: 149/179 kr./md.