Velkommen til Velkommen

Kampagne

Mobil

EU inkluderet
FRI Taletid
50 GB data
99 kr. / md.
de første 6 måneder
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 594 kr. Normalpris 199 kr./md.
Kampagne

Bredbånd

Op til 100/Mbit
239 kr. / md.
Oprettelse 0 kr. Mindstepris i 6 måneder 1434 kr. Normalpris 289 kr./md.

Energi

Variabel pris - Forbrugsafregnet*
Levering Hele landet
39 kr. / md.
Oprettelse 99 kr. Mindstepris i 6 måneder 333 kr.
Sub Block Close

Mindstepris

*Strømpriser

Vores strømprodukter med variabel pris er er forbrugsafregnet. Det vil altså sige, at du betaler for den strøm du bruger, til en pris som løbende følger den variable pris på elmarkedet. Til denne variable pris, skal der tillægges omkostninger til transport, el-afgifter, samt PSO.

Mindsteprisen er udregnet på baggrund af ordets betydning - og er altså den mindste pris du muligt kan betale. I den faktiske verden, vil du selvfølgelig have et forbrug af strøm, det er dog meget individuelt hvad den enkelte husstand bruger af strøm, hvorfor regninger vil variere. Du kan finde vores gennemsnits-priser nederst på siden - og kan her udregne din forventede betaling. Hvis du har brug for hjælp, vil vi også meget gerne assistere med at få overblik over dit forventede forbrug i vores kundeservice. Du kan altid kontakte kundeservice på 7080 7800.  


Betalingsgebyrer

Mindste­prisen er beregnet ud fra billigste betalingsmetode.

For vores mobil-, bredbånds- og fastnet-produkter er betalingen gratis ved tilmelding af kortbetaling. Der tillægges et gebyr for tilmelding til Betalings­service på 9,75 kr. pr. regning. 

For vores el-produkter er betalingen gratis ved tilmelding af kvartalvis betaling hos Betalingsservice. Der tillægges et gebyr på 19 kr. pr. regning ved månedlig betaling hos Betalingsservice eller ved kortbetalinger.

Særlige vilkår gælder for registrerede i RKI. Kontakt kundeservice for mere information.

Slip for bøvlet. Og slip meget billigere

Velkommen er din nye leverandør at alt dét, du har brug for derhjemme. Mobilabonnement, bredbånd, el, energi, alarm og forsikringer. Og mere er på vej.


Slip for bunken af regninger eller at gå og bekymre dig over, om prisen mon er bedre et andet sted. Det er den ikke. Spar hellere krudtet og fyr det af på noget, der er lidt sjovere. Og spar en hulens masse ved at samle rub og stub hos os. Det eneste du skal gøre, er at lægge hus til. Jo flere abonnementer du har, jo billigere er vi.


Saml alt under ét tag i et snuptag. Det er ikke raketvidenskab for Velkommen gi’r faktisk mening.


Mgm Ikon Stor

Invitér og få mer'

Vi har et henvisningsprogram, hvor både du og en ven, kollega eller familiemedlem kan få rabat på jeres regning. Læs mere her, om hvordan I kan spare 500 kr. på næste regning.
Sub Block Close

Mobile

Mobil­abonnementer med fuld plade

Et billigt mobilabonnement? Bingo! Og selvfølgelig kigger du på prisen, alt andet ville da være godt tosset!
Sub Block Close

Data

Bredbånd med smæk på. Og smæk for skillingen.

Et stabilt bredbånd med smæk på. Øh, d’oh! Selvfølgelig! Men det er faktisk slet ikke sikkert, at din udbyder kan give dig det.
Sub Block Close

Gr N Str M Ikon Stor New

Vælg grøn energi

Hos Velkommen har du mulighed for at støtte den grønne omstilling, som flere og flere ønsker, og vælge grøn energi fra vedvarende energikilder – nemlig de mange danske vind- og havmøller rundt omkring i land og vand.
Sub Block Close

Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.

1

TILFØJ FLERE PRODUKTER OG FÅ STØRRE MIT HJEM BESPARELSE

KR

Normalpris pr. md.:

9900

Total pris med Mit Hjem pr. md.:

9900